neprihlásený Piatok, 19. apríla 2024, dnes má meniny Jela
Utorkové aktualizácie Windows spôsobujú BSoD, MS ich radí odinštalovať

Značky: WindowsMicrosoft

DSL.sk, 18.8.2014


Aktualizácie operačného systému Windows, ktoré Microsoft sprístupnil minulý utorok v rámci pravidelného vydávania bezpečnostných a ďalších aktualizácií, môžu spôsobovať pád Windows s chybovou tzv. BSoD, Blue Screen of Death, obrazovkou a chybou Stop 0x50.

Po sťažnostiach užívateľov Windows na takého správanie to Microsoft na konci uplynulého týždňa potvrdil v popise jednej z aktualizácií.

Podľa popisu Microsoftu môže problémy spôsobovať až štyri aktualizácie automaticky šírené Microsoftom, okrem bezpečnostnej aktualizácie MS14-045 s označením KB2982791 aj aktualizácia KB2970228 prinášajúca podporu symbolu rubeľ a aktualizácie KB2975719 a KB2975331 pre Windows 8, RT a Windows Server 2012.

Bezpečnostná aktualizácia MS14-045 opravuje celkom tri chyby vo Windows, chybu v jadre umožňujúcu zvýšenie práv, chybu umožňujúcu zvýšenie práv pri spracovaní podvrhnutých fontov a chybu umožňujúcu útočníkovi prístup k senzitívnym informáciám o jadre Windows. Problémy podľa popisu súvisia zrejme so subsystémom fontov.

Spoločnosť v súčasnosti v popise aktualizácie MS14-045 radí všetkým užívateľom odinštalovať KB2982791, zároveň ostatné aktualizácie radí odinštalovať v prípade problémov. Okrem pádu operačného systému môžu aktualizácie tiež spôsobovať nekorektné renderovanie fontov.

Okrem odporúčania odinštalovať aktualizáciu KB2982791 spoločnosť zároveň stiahla odkazy na stiahnutie problematických aktualizácií, podľa popisu ale zrejme zatiaľ nepozná presné príčiny problémov a podmienky za ktorých sa vyskytujú.

Podľa užívateľov sa na postihnutých PC po inštalácii aktualizácií BSoD typicky objaví prvýkrát pri štarte systému po druhom rebootovaní od inštalovania aktualizácií a operačný systém už v štandardnom režime nenabootuje. Microsoft v popise KB2982791 radí nabootovanie v bezpečnom režime s následným vymazím súboru fntcache.dat v systémovom adresári System32 nachádzajúcom sa typicky v C:\Windows a ručnou úpravou registrov.

Ak operačný systém po páde voľbou cez bootovacie menu v bezpečnom režime nenabootuje, v takom prípade je možné podľa Microsoftu nabootovať do bezpečného režimu po reštartovaní počítača z Windows Recovery Environment, do ktorého sa je možné dostať buď pomocou inštalačného média Windows alebo trojnásobným reštartom pomocou tlačidla vypínania vo fáze štartu OS.

Ďalším funkčným riešením je podľa postihnutých užívateľov priame zmazanie súboru fntcache.dat z príkazového riadku po nabootovaní z inštalačného média Windows. Či takéto nabootovanie opravuje aj iné problémy alebo je nefunkčné bootovanie možné odstrániť aj iba vymazaním daného súboru, napríklad po nabootovaní niektorej linuxovej live distribúcie, nebolo zatiaľ potvrdené.

Najvážnejšími problémami v podobe nefunkčného bootovania sú podľa dostupných informácií postihnutí najmä užívatelia 64-bitovej verzie Windows 7.


      Zdieľaj na Twitteri



Najnovšie články:

Špehovacie satelity SpaceX už snímkujú Zem, s vyšším rozlíšením ako doterajšie
Linux si na PC drží podiel 4%
AI výkon tohtoročnej generácie Intel CPU bude vyšší ako 100 teraops/s
Apple bude mať nový seriál o alternatívnom sovietskom vesmírnom programe, predĺžila For All Mankind
Pôsobivého dvojnohého robota Atlas nahradí úplne nová elektrická verzia
O2 spustilo predaj na diaľku. Namiesto eID sa fotí tvár a občiansky, nedá sa objednať eSIM ani predplatenka
Klon populárnej databázy Redis od Linux Foundation k dispozícii v prvej verzii
Helikoptéra na Marse bude zbierať dáta aj po strate komunikácie so Zemou
Vývoj pôsobivého dvojnohého robota prekvapivo končí
Spustená výrobca QLC flash pamäte s viac ako 200 vrstvami


Diskusia:
                               
 

Už len pár rokov existencie tohto pseudo OS.
Odpovedať Známka: -0.5 Hodnotiť:
 

Nik ťa nenúti používať Windows. Inač daj tvojej frajerke / mame Linux nech pošlú email, alebo napíše dokument...
Odpovedať Známka: -3.5 Hodnotiť:
 

Už majú a bez problémov...
Odpovedať Známka: 6.7 Hodnotiť:
 

Thunderbird, Firefox a OpenOffice boli prve aplikacie na ktore si velmi lahko zvykli este ne windowse, zmenu samotneho OS postrehli a komentovali iba slovami - jeeej to je ake pekne (KDE SC).

Ano profi fotografovi, 3D modelarovi linux na desktope stacit nebude, ale na administrativnu pracu je viac ako dostatocny. Sorry zvolil si velmi zly priklad.

PS: Nenutim ta pouzivat Linux, je mi jedno ako utracas svoje peniaze.
Odpovedať Známka: 7.7 Hodnotiť:
 

nechcem podpichovat, ale nedavno som videl nieco ako interview z profesionalnym fotografom, ktr pri svojej praci pouziva iba linux a programy na neho. bolo to tusim na youtube pre kanal jupiter broadcasting. a podla neho, linux a open source programi bohato stacia.

http://dopice.sk/agN

a existuje vela profesionalov ktory na 3D modelovanie pouzivaju blender napr. Andrew Price
Odpovedať Známka: 7.3 Hodnotiť:
 

Praca v Blenderi je utrpenie. Samotny Blender posobi ako hracka pre deti. Naopak praca v 3DS Max / Maya ma ovela lepsiu uroven, organizovanie i celkovu filozofiu.

Preto zhrnutie na teba: Ano, aj kavovou lyzickou vykopes jamu na zasadenie stromu.
Odpovedať Známka: -2.3 Hodnotiť:
 

Ja teda nie som expert na Blender, ale keď som videl http://vimeo.com/27781195 tak som dospel k názoru, že v Blenderi problém nebude. To skôr medzi stoličkou a klávesnicou.
Odpovedať Známka: 9.2 Hodnotiť:
 

nj rovnako aj MS paint je vynikajuci program a da sa v nom takmer vsetko, problem je len medzi stolickou a klavesnicou
http://dopice.sk/agV
Odpovedať Známka: -4.3 Hodnotiť:
 

ja robim amatersky 3D a ta tvoja duta hlava nechape ze aj blender aj 3dsmax maju svoje vyhody a urcenia
Odpovedať Známka: 8.8 Hodnotiť:
 

ty sa neozyvaj ked tvoje tretie slovo je ze robis amatersky. Ty amater.
Odpovedať Známka: -8.9 Hodnotiť:
 

ked niekto nevie fotit, tak to ani photoshop nespravi.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Sikovny chalanisko, diky za link. Velmi poucne.

DarkTable je naozaj shupovy SW frontendom zacinajuc, dynamickym vyvojom pokracujuc a backendom konciac a mne osobne tiez uplne staci.

Su vsak aj fotografi, ktori su zamerani na iny druh fotografie - klasika s modelkami, kde je uz photoshop like editor nevyhnutnostou a tu zatial je naozaj, ako to povedal aj on gimp, limitujuci. To co spomina - GEGL implemntation - je zial vec o ktorej v gimpe, a to neprehanam, pocuvam uz takych dobrych 10 rokov. Akoze, gimp je pre rodinneho retus fotografa OK, stejne vsetky jeho fotky skoncia ko jpegy ale na profi pracu je naozaj limitujuci + ti ktori sleduju jeho vyvoj su z neho zufali alebo uz rovno zlomili palicu. Idu dopredu a vazim si ze ich bazarovy sposob vyvoja stale este zije, a ano, napreduje. Ale tu naozaj plati, ze ked uz konecne pridu s GEGLom, tak to bude to povestne LOL ved toto mal photoshop pred 10-15 rokmi.
Odpovedať Hodnotiť:
 

o GEGL neviem, ale vraj sa chysta nieco taketo:
http://dopice.sk/ahL
Odpovedať Hodnotiť:
 

Som profi 3d modeler + "normalny" grafik a pouzivam linux :) Na 3D veci Blender (s Octane render, dost draha hracka ale robi zazraky) a My paint na normalne kreslenie.
Odpovedať Známka: 6.0 Hodnotiť:
 

Divil by si sa - alebo skôr iní - aj profíci robia fotky na Linuxe :)
Odpovedať Známka: 6.0 Hodnotiť:
 

jj, niektori profici ficia na linuxe. zatial poznam asi jedneho, ktory si svoje veci upravuje na linuxe. zvysok mac/win.
Odpovedať Známka: 0.0 Hodnotiť:
 

Davno sa stalo a hadaj co. Funguju ;)
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

Linuxoví onanisti toto bliakajú už aspoň 20 rokov.
Odpovedať Známka: -4.8 Hodnotiť:
 

Nuz a pocas 20tich rokov sa uz udiali vacsie zmeny.

(odhady) Predtym pouzivalo pocitace tak 100 000 uzivatelov (servery nepocitam). Dajme tomu ze 2% pouzivalo Unixove systemy = 2000 uzivatelov.

Dnes su odhady, ze na svete je uz cez 2 miliardy uzivatelov internetu (co maju vlastne zariadenie). Aj keby to boli vsetko desktopy a 2% zostali, tak to je 40 mil. uzivatelov.

Do tohoto vsetkeho vstupuje takmer 80% podiel androidu, zakaz nakupu Windows do statnych PC v Cine, ohlaseny vyvoj vlastneho OS v Cine, v Indii a v Rusku. Prechody niektorych statnych administrativnych oddeleni pod linux.


Odpovedať Známka: 7.6 Hodnotiť:
 

Predpokladam, ze o 3-5 rokov budu statistiky pristupov vykazovat rovnaky pomer, ale celkovy pocet bude ochudobneny o administrativu statov, ktore prejdu pod linux, pretoze v linuxe budu mat pristupy na nepodstatne stranky obmedzene. Nie, ze by sa to nedalo obmedzit aj vo Win, ale kedze je obdobie "NSA" spehovania, tak si to nastavia az vo vlastnom OS.

Mozno sa mylim, no trend statov ako aj niektorych firiem (vramci moznosti) je nastaveny proti NSA. Samozrejme okrem Slovenska, pretoze my si velmi radi kupime vsetky druhy licencii od Microsoftu este na najblizsich 10 rokov.
Odpovedať Známka: 8.6 Hodnotiť:
 

ani nie - si zober tu statistiku IT nadsencov, ktori preferuju alternativne technologie. tam ma linux (vratane androida) krasnych 5%.
co ale znaci, ze pre 19 z 20 ludi, ktori sa aktivne venuju it a telekomunikacnym technologiam, je linux absolutne nepouzitelny.

takze, da sa predpokladat, ze windows ani v buducnosti neklesne pod 85%. lebo je rychly, jednoduchy na ovladanie, fici pod nim nativne viac hier/aplikacii a ma celkovo lepsiu podporu.
Odpovedať Známka: -7.3 Hodnotiť:
 

Je rozdiel zvazovat dva rozne parametre:
a) 19z20 ludi, ktori sa venuju IT...
b) ani v buducnosti neklesne pod 85%

IT ludia robia v takom OS, aky preferuje/potrebuje firma, alebo jej zakaznik. Okrem toho takito IT ludia su mensinou voci celosvetovej uzivatelskej zakladni.

Napriklad ja v praci programujem aplikacie pre Windows, ale doma bezime na vsetkych zariadeniach na linuxe = 4 pc/notebooky, 2x smartfon, a aj 2xTV obsahuje OS linux. A to TY hadzes do jedneho vreca.
Odpovedať Známka: 8.3 Hodnotiť:
 

mensej firme. je jedno, na com fici. pre velku je vyhodnejsi windows + office. podpora a produktivita nepusti.

a IT ludia, ktorych je mensina, nemaju obzvlast linux v laske - mimo linux komunity panuje nazor, ze je este stale prilis nedorobeny a nevhodny na to, aby na nom bezali dolezite veci... preto drviva vacsina IT pozitivnych pouziva a odporuca pouzivat nieco ineho.

to ale statisticky znamena, ze je 56 inych IT pozitivnych ludi, ktori pouzivaju nieco ineho. lebo linux je sunt
Odpovedať Známka: -6.0 Hodnotiť:
 

No nie je to také ružové: http://dsl.sk/article.php?article=15971
Odpovedať Hodnotiť:
 

and I'm sitting here, masterbating to linux
Odpovedať Známka: 0.0 Hodnotiť:
 

masturbatin to redhat
Odpovedať Známka: -5.7 Hodnotiť:
 

Dufam, ze to su tie co sa mi automaticky nainstalovali.
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

Lubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Fubuntu, Abuntu, Bbuntu, Cbuntu...
Odpovedať Známka: -4.0 Hodnotiť:
 

Gubuntu, Picuntu, ebuntu..
Odpovedať Známka: -6.5 Hodnotiť:
 

Zoris OS...spomedzi vsetkych derivatov debianu mi pride naj, krajsie fonty, defaultne naistalovany chrome aj wine - pri pouziti ako live sa to hodi, netreba pokazde vsetko apt-getovat
Odpovedať Známka: -2.0 Hodnotiť:
 

Ja som dal mame linux na notebook a nema s tym ziadne problemy
Odpovedať Známka: 7.6 Hodnotiť:
 

No ano, notebooku je to celkom jedno...
Odpovedať Známka: 7.7 Hodnotiť:
 

ja som dal mame na pc win7 miesto xp, to este predychala, ale 2 mesiace som pocuval picung, ze som jej pokazil office, lebo na xp mala 2003 a na 7ke 2007...
Odpovedať Známka: 7.9 Hodnotiť:
 

tak 2007 je asi najhorsi office, odporucam bud 2010 alebo libre office
Odpovedať Známka: -2.9 Hodnotiť:
 

jo hned bezim kupit dalsi office, a hlavne 2010, ktory je na 99,9999999999% rovnaky. Az niekomu v MS zas rupne v bedni a spravia nekompatibilne .doc...
Odpovedať Známka: 6.8 Hodnotiť:
 

Skus tak hodit do placu aspon jednu podstatnu vec, v com je MS office 2010 odlisny od 2007? :-)
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

najhorsia je 2013-tka s tou jeb*** grafikou.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Tak si tam mal dat OFFICE 2003 a dat compatibility pack pre office 2003, ktory precita aj tie dementne docx, xlsx, a podobne... mne to funguje uz roky takto a nestazujem si...
Odpovedať Známka: 6.7 Hodnotiť:
 

Urcite si ani ty nemal problemy s ACPI, regulaciou podsvietenia, hlasitosti ci inych klavesovych skratiek v ramci Linuxu.
Odpovedať Známka: -5.2 Hodnotiť:
 

Nie
Odpovedať Známka: 5.6 Hodnotiť:
 

mas pravdu nemal
Odpovedať Známka: 8.6 Hodnotiť:
 

tieto mamy a babky na linuxe su uz hrozne prevarena story, hansel.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Mam taky vodojem, ze to setrenie a prepustanie sa Microsoftu vracia skor nez planovali.
Odpovedať Známka: 6.8 Hodnotiť:
 

Zatial tu pisete len same blbosti. Mal niekto tento problem? Ja som rad, ze nie.
Odpovedať Známka: -1.8 Hodnotiť:
 

ja mam automaticke aktualizacie vypnute.Radsej si manualne s urcitym oneskorenim vyberiem co si do compu nahadzem aj kvoli takymto pripadom. Ocakavam kopu blbych komentarov, ale mne to pride takto bezpecnejsie nez nechat automaticky instalovat/stahovat.
Odpovedať Známka: 6.8 Hodnotiť:
 

Ja tiež nemám problém. Mám Vistu. Ale čítal som, že problémy hlásili ľudia s 64-bitovým Windows 7.
Odpovedať Známka: -2.0 Hodnotiť:
 

píšeš že máš Vistu... to znamená že áno máš problém

Odpovedať Hodnotiť:
 

problèm majù všetci len o tom nehovoria :)
ja som ràd že som nedal HDD z W7 64bit do pc
a nepripojil modem :) inàč by som po
5 rokoch asi kukal na BSoD :)
Odpovedať Známka: -7.8 Hodnotiť:
 

prva vec co spravim ked nainstalujem os (je jedno ci win/linux), vypnem aktualizacie
Odpovedať Známka: -1.2 Hodnotiť:
 

Vo Win pochpopím ale v Linuxe? Tam prichádzaš aj o aktualizácie programov čo máš nainštalované
Odpovedať Známka: 4.7 Hodnotiť:
 

zalezi od distra.. v beznych distribuciach aj programy dostavaju iba bezpecnostne aktualizacie (napr. v debian-e, ubuntu), verzie s novou funkcnostou prichadzaju az v novych verziach distribucie.. ale zato v rolling release mas v aktualizaciach aj nove verzie programov (napr. v arch-u, gentoo)
Odpovedať Známka: 8.2 Hodnotiť:
 

kamo, pouzival som ubuntu, do pol roka aktualizacie cca ok.. dalsie aktualizacie uz mi zacinaju dojebabravat listy/menu/zoznamy aplikacii atd, tie dalsie uz totalne dojebu cesli system a musim reinstall
Odpovedať Hodnotiť:
 

Tak to dufam ze nenavstevujes ziadne pochybne stranky ktore ti lognu IPcku a raz za cas sa ta pokusia hacknut cez chybu ktoru ti neopravili aktualizacie :)
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

Ty si študoval marketing, však?
Odpovedať Známka: -2.9 Hodnotiť:
 

Naozaj skvelý zvyk, nie je nič lepšie, ako mať PC, ktoré je súčasťou botnetu.
Odpovedať Známka: 9.1 Hodnotiť:
 

Ale pre taku nejaku krachujucu existenciu ktora sedi len za pocitacom,moze byt lakave byt sucastou niecoho vacsieho :-)
Odpovedať Známka: 6.0 Hodnotiť:
 

part of the plan.
Odpovedať Známka: 3.3 Hodnotiť:
 

nie je nic lepsie ako PC vypinajuci sa uprostred rozrobenej prace. aktualizuje sa, az ked ja mu to dovolim, ked idem spat
Odpovedať Známka: 3.3 Hodnotiť:
 

nieje nic lepsie ako nevypinajuce sa PC, lebo kazdu chvilu "nevypinajte pc, prebieha aktualizacia" Ale ja ho chcem vypnut prave teraz hned uzaj!!! Takze aktualizuje sa vtedy ked to vyhovuje mne => auto aktualizacia je prva vec co vypinam po instalacii.
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

za posledny polrok som 3x instaloval win 8/8.1, ani jedna z tychto instalacii neprebehla bez bsod.

Cisty win + automaticke nainstalovanie vsetkych updatov = bsod zatial zakazdym. Riesenie je vzdy nainstalovat najprv updaty co maju <50MB a potom ten zvysok.

Nehovoriac o chybajucich ovladacoch. Teraz je to skutocne tak, ze dam tam linux (Napriklad aj zorin) a vsetko funguje aj s touchpadom hned po instalacii...
Odpovedať Známka: 1.4 Hodnotiť:
 

No ty musis byt iny umelec, ked tak "brusis" system... ;-)
Odpovedať Známka: 0.9 Hodnotiť:
 

sak heker, ne.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Samozrejme to bolo na 3 rozdielne masiny...

Nehovoriac o tom, ze problem vo windowse nevyriesis zdaleka jednoducho.

Update ti dodrbe ovladac, takze ta to bootne do BSOD
Nastavis nabootovanie do safe mode
Safe mode ta nepusti do systemu, lebo "undoing update changes" ktore aj tak nevyriesia BSOD
Restartne ta do normalneho modu a znova do BSOD

A to nespominam ani ich konzolu...

Snad uz windows za par desatroci zomrie
Odpovedať Hodnotiť:
 

a mne nefunguje sound blaster audigy fx, ani v linuxe ani vo win8 ale to preto lebo mam drbnutu dosku od gigabyte.
Odpovedať Hodnotiť:
 

lebo mas drbnutu zvukovku od creative, ktori yebu na ovladace, maju ta na salame. Tak som snimi skoncil, kupil som asus xonar a je pokoj. Audigi neslo normalne ani na xp, posledna dobra bola live 5.1...
Odpovedať Známka: 6.0 Hodnotiť:
 

Predtym Audigy2 a teraz Audigy4Pro a fungujem ako v linuxe, tak aj vo Windows8 bez dodatocnych ovladacov. Jedine co ma stve, je ze ked prepnem z integrovanej na tu Audigy4Pro, kde mam strcene sluchadla, tak defaultne je zaznaceny 5.1 zvuk. Ak som pouzil medzitym aplikaciu, ktora pouzila ovladace zvuku, tak uz nepojde ani za nic prehodit na stereo pre sluchadla. Jedine az po restarte. Krute riesenie.

Suhlasim s tym, ze "nemam pokoj", a uz dlhsie uvazujem o zmene tej starej potvory, aby som pokoj mal :-D. No fungovat funguje.
Odpovedať Hodnotiť:
 

audigy2 nemala oficialne ovladace ani na 7ku. +/- fungovali akoze "funguje" nejake neoficialne (uz som to zmazal, neviem presne napisat) a hocikedy sa menil zvuk na 2.0 a nesiel subwoofer. Tak som sa nasral a predal to, lebo akurat jeden potreboval firewire a nemal na doske. Odvtedy asus xonar dx, cojaviem 4 roky.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Ja som cital drbuntu sry.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Tak ked niekto kradne SW .. a pouziva nelegalne OS .. tak chapem ze ma niketo vypnute aktualizacie. Ale pre normálnu prácu ako ju windows prezentuje je dobre mat aktualizácie zapnuté . V podstate sa tu hádate o kravinách,, linux do tejto debaty nepatrí . win a linux by som vobec nezrovnaval na tejto urovni..
Vytknut mozeme navzajom vela veci .. osobne mam linux na notebooku , Win na PC. ( ano legalne .. ) Libre Office atd...
Proste : su programy na nieco lepsie pre linux a zas naopak..
Win je zial pre vacinu ludi pouzitelnejsi...

Moja mama ma 30 rokov praci win .. zacinala od 3.11 .. neviem si predavit ze je dam linux.. mozno opacne taky problem..

ale k aktualizaciam.. .osobne tento problem na PC nemam neprejavuje sa...
Otazka je stabilita ako taka ked berem microsoft.. zial.. to co dnes ide o pol roka nemusi :D aktualizacie microsft.. problem vidim skor v tomto.. skype. .. . .
Odpovedať Známka: 2.9 Hodnotiť:
 

mne tiez aktualizacie dojebali LEGALNY OEM WIN 7 !!! tak drz 3.1415 vole
Odpovedať Známka: -0.9 Hodnotiť:
 

Tak parada.. a uz som rozmyslal co mam s pracovnym PC, co z osobnym pc, co maju podriadeny s PC a podobne..
Podotykam, ze vsetko su original OS a aj programy... takze od dnesneho dna, vypnutie aktualizacii a hotovo!!
A pomalinky na linux... toto bola posledna kvapka...

Akurat jedniny problem je, komunikacia s DU a uradmi... je potrebny WIN, takze bude vo virtuale a hotovo!
Odpovedať Známka: -3.3 Hodnotiť:
 

potom povedz po prazdninach, co na to triedna a spoluziaci v druzine.
Odpovedať Známka: 1.4 Hodnotiť:
 

ešteže mám win 8 a fungujem bez problémov aj po aktualizáciach :)
Odpovedať Známka: -2.0 Hodnotiť:
 

ale podpora symbolu rubel hadam stoji za to ;)
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

MS a jeho OS je plná sraček.
Odpovedať Hodnotiť:
 

zato ze mas dojebany HW ... nedavaj vinu OS :D

P... si drz sam... ake nevies rozpravat bez urazok.. tak .. mlcanie je zlato..

robim s PC 12 rokov ... v zivote aktualizacia nedodrbala .. OS .. nemam namysli ked niekto pod aktualizaciou mysli drivery ktore niesu kompatibilne.. ale aktualizacia ako taka os este nedodrbala :D ( sice az do teraz ze ? :D otom je tento prispevok ) ale mal by som plnu predajnu ludi keby mas pravdu a osobne by som fungoval asi na mac :D potom ..

PS : samozrejme v danom momente moze dana aktualizacie tebe nieco spravit ak dany HW to neznese ale nepis to gobalne nech drzim ,, pi.. kvoli problemu jednotlivca ked ja som prispevok myslel v sirsom pojimani ... aj Auto sa moze posrat a pritom rovnake IDE :D

ok
Odpovedať Známka: 6.7 Hodnotiť:
 

Vďaka tým všivákom z Microsoftu som stratil kopec vecí!
Odpovedať Známka: -3.3 Hodnotiť:
 

Čo viac dodať. Jedna skupina hlupákov vytvára "vylepšenia" produktov, ktoré narúšajú integritu ich vlastého výrobku a druhá skupina hlupákov len spokojne bľačí a prežúva trávu. Mám rád Windows, lebo je pohodlný, ale prisam žeravý uhlík, keby CS/CC, Autodesk 3D Studio Max a hry fičali pod syrom, tak po MSW ani nešteknem.
Odpovedať Hodnotiť:
 

ti co sa venuju it a telekomnukaciam naozaj, pouzivaju len linux
Odpovedať Hodnotiť:
 

po poslednej aktualizacii mi W7 nabieha 3min.
Odpovedať Hodnotiť:

Pridať komentár