neprihlásený Streda, 24. apríla 2024, dnes má meniny Juraj
Diskusia: Okres Dunajská Streda


Pridať nový príspevok
                               
 

Pozor VOJKANET je nekorektná firma!!! Po nainštalovaní pripojenia internet nefungoval dobre. Dohoda bola, že ak to nepôjde vrátia peniaze a vrátili iba zhruba polovicu približne 70€ si nechali. Na moje urgencie neodpovedajú. Preto treba tejto firme pristupovať s veľkou opatrnosťou.
 

Ahoj! Mam tiez internet od RealNetu, ale volako sa mi nechce verit, že toto je agregacia 1:4. Cely den v pohode este aj rychlejsie ako by malo byt a vecer od 17-18 to padne z (v zmluve) 2Mbps na niekedy 0,05. Existuje volaky sposob ako doma zmerat agregaciu?
 

Jednoducho: ked mas menej ako 2/4=0.5 Mb/s potom je to zle.
 

Premýšľam o pripojení od Netlabu, kvôli rodinnému rozpočtu žiaľ len balík MINI. Neviete niekto či je v zmluve uvedená aj "Zásada korektného využívania"? Potreboval by som totiž aj keď pomalší (MINI = 1MB/s), ale skutočne dátovo neobmedzený prístup, s aspoň s tou horeuvedenou rýchlosťou (+/-) po cel čas. Na oficiálnej stránke Netlabu toho veľa nie je. Vďaka!
 

Už je to neaktuálne - dal som si zaviesť Chello. Ďakujem za vecné odpovede :(
 

Nič si z toho nerob. Na "maďaroch" pes "zdochol" ... čo mladí - už majú rýchly internet, čo starí - internet nepotrebujú ... mrzne až mi sople v nose mrznú ...

:-DDD

Všetko dobré v novom roku ...
 

caute nejdem pisat o hrach ved je leto, podme sa avit von ked je tak krasne no nie? my chodime na relax do vojky, je tam parada.. pobikujes, zaplaves, je tam dobra restika, par krcmiciek kde maju dobru kofcu a pivko :o) a sluzby su tam celkovo fajn, v jednom obchode pri kostole dostanete hadam vsetko.. my sme tam kupili plechovkove piva, colu, dokonca aj otvarak na konzervy a kamos mohol gratulovat frajerke aj s darcekom na ktory inak zabudol - maju tam kopu vonaviek a tak.. fakt vyber, ma to grady.. a je tam celkovo pekne, pozrite si www.dunajskeluhy.sk , stranka ma grady :o)
 

hehe, a skoda ze komare si nespomenul...
 

Zdar, mozete mi poradit nejake moznosti pripojenia vo Vieske? Ideme sa tam pristahovat a vobec nemam ani sajnu ake su moznosti pripojenia teda okrem T-com. Vdaka za odpoved.
 

Nazdarek. Daj si pevnú linku od T-comu a máš net bez limitu - prípadne magio ...
 

ahoj, napis mi na svrcek.milan@mail.t-com.sk alebo 0948102202
 

Vo Vojke nad Dunajom je moznost pripojenia na internet wifi blizsie info ICQ 337 119 153
 

Internetova stranka
www.vojkanet.szm.sk
www. vojkanet .szm .sk
 

zdar ja hladam pripojenie v okrese DS poradte pls
viem o : Realne,madnet a wimax - ale tieto nechcem a Tcom tu nemame
Poradte nieco bez datoveho a casoveho obmedzenia

 

Hladam moznost pripojenia na internet v Hubiciach. V T-Com mi to zamietli - z technickych pricin. Potreboval by som nieco bez datoveho a casoveho obmedzenia so slusnou rychlostou za slusnu cenu.
Poradte
 

Speedmeter.sk: Rýchlosť prijímania dát (download): 529,8 kB/s( 4238 kbps )Mam real-net WDSL Link XL, od 11.6.2007 3072 kbps (predtym 2048kbps) ale uz som objednal adsl Tubo3+. Kazdy tyzden niekolko vypadkov, po dazdi to neide aj cely nasledujuci den... a platim viac ako 2x tolko ako budem za adsl
 

Je to fakt ok, kým všetko funguje, ale ak treba dačo dať do poriadku, je to strašné. Technici sa vôbec nevyznajú ani v základných veciach. U mňa odišla vnútorná jadnotka - ani spojenie nebolo medzi počítačom a vnútornou jednotkou (okrem vlastného počítača som sa nikde nedopingal)- došiel opravár a vymenil elektoniku pri anténe. Keďže to naďalej nefungovalo, tak povedal, že asi je slabý príjem a možno u nich je nejaký problém na ústredí. Keď som sa opýtal, že slabý príjem ako môže súvisieť s tým, že sa nedostanem ani na vnútornú jednotku, tak povedal, že nemá náhradné diely a musí odísť, nech "ohlásime chybu ešte raz a zajtra pošlú niekoho". No skoro som omdlel. Obrovský bordel majú aj v papieroch. Údaje k zmluve mi poznačili na zdrap papiera s tým, že vyplnia tlačivo a pošlú poštou. O tri dni mi "milo" zavolali, že ak sa nedostavím v priebehu dňa do kancelárie a nepodpíšem zmluvu, tak mi vypnú internet. Prišiel som do kancelárie podpísať zmluvu, tak mi povedali, že ešte nie je pripravená, aby som počkal. Keď po desiatich minútach som zaklopal, či je už hotová, seretárka povedala, že čo som taký netrpezlivý a že už práve chcela začať. Po ďalších desiatich minútach bola zmluva pripravená. Všetky údaje sedeli okrem názvu firmy a iča, čo si omylom opýsala z iného zdrapu papiera... A takto by sa dalo poračovať celé hodiny. Ak bude tu v našej dedine nejaká iná možnosť, okamžite idem preč!
 

Ja som s real-net om už skoncoval. Už mi liezli na nervy... stále im telefonovať, že nejde net a se*ú na mňa.... v auguste som vypovedal zmluvu (už som mal nainštalované DSL), že musím počkať ešte 1 mesiac (nejaká výpovedná lehota... ale hlavná vec, že som nemal žiadnu viazanosť), že musím zobrať nejaký papier, že vypovedám zmluvu... hovorím, že nič nemám pri sebe či to stačí poslať poštou(došlo by to v septembri), že nie tak to nie je v poriadku... (aby mi napísala nejakú výpoveď na to nie je schopná) hlavná vec, že už vôbec nepoužívam ich net ale zato musím zaplatiť faktúru za september... nech idú do p*** celá firma nech skrachuje tam kde je... Vela mojich známich odchádza od realu na chello alebo dsl od t-comu... dobre robia. Neviem prečo poskytujú internet keď ho nevedia poriadne poskytovať (časté výpadky asi tak 3min každé 3hod, človeka to nasere keď hrá niečo online, nestabilita, a veeeeeľmi pomalý net) asi tak...
 

Zisti si, či vo vašej obci facha DSL (od T-Com-u) - ak áno, tak nešpekuluj a choď do toho. Ja bývam v Michale na Ostrove a DSL mám už druhý rok a zatiaľ všetko OK (aj za dažďa a snehu ... - sorry asi 2 výpadky na pár hodín za 2 roky).
 

Speedmeter


Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1056.7 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 132.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Mám relnet 768 Kbps. Som max spokojný.
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1049.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 131.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu). mam realnet - 768kbs
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1726.7 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 215.8 KB/sec (Kilobytov za sekundu). Mám DSL od T-com-u (1536 Kbps) - max spokojnosť
 

Ja mam dobre skusenosti s real netom. Mam internet 768kbs. Ide mi to vzdy nad 700kbps. (download okolo 90kbps, niekedy viac)
 

Hladam nejaku moznost pripojenia na Internet vo Vojke n.Dunajom. Moze niekto poradit??
 

moznost existuje - vo Vojke nad Dunajom som s bratom pred dvoma rokmi zacal s wifi internetom - viacmenej neziskovo tak ked je zaujem icq 337 119 153
 

si robis srandu ? neziskovo s takou cenou ? jedine, ak ste pripojeny v celej vojke len vy dvaja
 

Neviem, či tam má T-Com dosah s DSL (asi nie). Odporúčal by som Orange, alebo T-Mobil a obaja požičiavajú modemy na preskúšanie (nie je to na sťahovanie veľkých dát ale na surfovanie a mailovanie to stačí).
 

Zdar všetci. Tak som dnes vyskúšal 3G internet od Orange-u v Michale na Ostrove - ide to celkom dobre - stabilné pripojenie - sila signálu cca 50 % - speed pripojenia bola od 750 do 1250 Kbps (max je 3 Mbps - možno v Blave ...), Orangutan sa snaží ... Modem Huawei E220 HSDPA (USB) pre 3G pripojenie zapožičiavajú na preskúšanie pripojenia - z môjho pohľadu max nevýhoda : max mesačný limit 3,5 GB prenesených dát v paušále (potom 35 Sk za každý 1 MB prenesený navyše ...) - dajú sa, ale aj dopredu priobjednať ďalšie GB k mesačnému limitu - samozrejme za poplatok. Toť moje skúsenosti.
 

byvam v holiciach pri dun. strede a hladam niaki internet! nasiel som zatial len ten real net, aletu citam len ze to je na hovno! Poradte mi niakeho dobreho poskytovatela!! dik
 

Ak chceš byť mobilný a len surfovať (mail), tak Orange, alebo T-mobil. Ak chceš aj sosať dáta (aj 100 GB za mesiac), tak T-com (DSL) - neni o čom rozmýšlať - teraz zvýšili rýchlosť sťahovania (pre všetky programy) o 512 Mbps. Ja mám T-com (DSL bez FUP a agregácie) a som max spokojný užívateľ "v tejto lokalite" (ak by som býval v BA, bolo by to určite o niečom inom ...)
 

kua, som na to klikol len raz! a nabehlo to 2x - sila
 

Ak chceš byť mobilný a len surfovať (mail), tak Orange, alebo T-mobil. Ak chceš aj sosať dáta (aj 100 GB za mesiac), tak T-com (DSL) - neni o čom rozmýšlať - teraz zvýšili rýchlosť sťahovania (pre všetky programy) o 512 Mbps. Ja mám T-com (DSL bez FUP a agregácie) a som max spokojný užívateľ "v tejto lokalite" (ak by som býval v BA, bolo by to určite o niečom inom ...)
 

S rýchlosťou problémy nemám, ale prakticky každý deň vypadne spojenie na 3 min. Volal som im, vraj práve sa reštartol server. Ak majú nejaký problém, tak sa reštartne server a tým to končí. Čo ma však viac trápi, že odoslaná pošta mi často trčí aj niekoľko hodín na servri. Iný e-mail server zas nemôžem použiť, lebo majú bloknutý port 25 (SMTP).
 

>>> Petícia <<<

http://www.ipetitions.com/petition/lepsi_slowanet/

Za lepší Slovanet pre nespokoných...
 

lepsi slovanet ? skor ziadny slovanet
 

Chlapci, bývam pár km od DS a mám DSL od T-comu 1024/256 s dát.programom 2 GB (víkendy zdarma) - "keď som ešte sosal cez víkendy", tak som raz za nejaký mesiac (už nepamätám ktorý - to je celkovo 8 dní (so, ne)) sosol cca 110 GB všetkého možného a rýchlosť pripojenia (nie sťahovania!) mi ani raz neklesla pod 700 Kbps. Cálujem síce cca 1200 za mesiac (telefón skoro nepoužívam), ale za takéto 2 GB mi to stojí za to... S T-comom som spokojný, ale za tú cenu by som už prijal opätovné zvýšenie rýchlosti o 100 %. Mikrovlnka určite nemá na medenú dvojlinku (aspoň v okolí DS určite nie)! - 5 x treba rozmýšľať, kým sa na učitý program od nejakého "providera" upíšete ... :-)
 

Ja by som povedal, že real-net je na ho*no, je drahý a to už vôbec nehovorím o kvalite ich služieb, no hrôza... aj teraz fičím len do 100kbps, už mi to leze na nervy. Niekedy to ide v pohode, ale inokedy.... je to pomalšie pripojenie ako cez dial-up...

  Staršie komentáre