neprihlásený Piatok, 19. apríla 2024, dnes má meniny Jela
Diskusia: Okres Nitra


Pridať nový príspevok
                               
 

od koho mate televiziu? myslim tym program - my mame len kablovku ale ziadne poriadne programy tam nie su tak som uvazoval ze by sme si dali od niekoho nejaky program, nemate tipy, co vychadza cenovo vyhodne?
 

Čo by si čakal, keď za to pomaly nič neplatíš? pokiaľ chceš nejaké programy na ktorých sa ozaj dá niečo pozrieť, kde dávajú aj nejaké filmy, tak si musíš nájsť operátora, pozrieť aké programy ponúka a za akú cenu
 

za aku cenu, to by ma zaujimalo za kolko programov aku cenu je v podstate normalne dat. Toto co mame teraz sme trpeli rok, nic ine pomaly iba nase programy na ktorych neustale davaju len tie vselijake realityshow a neviem co a to ma teda moc nenadchyna.. Rad by som si pozrel aj nejaky dokument. Ty mas nejako takto tv riesenu?
 

Myslím že takto riešenú televíziu má v dnešnej dobe už veľmi veľa ľudí pretože inak to už asi ani nejde keď si chce človek niečo v tej telke aj pozrieť. My sme to riešili cez slovanet, keďže cez nich máme dlhšiu dobu už aj internet, tak sme to spojili, vychádza to cenovo výhodne, keď to takto máme riešené
 

spojili? akoze mas od nich nejaky balik ktory zahrna aj televiziu aj internet? kolko taky balik cenovo vychadza? ale ked pises ze vyhodne, tak zrejme lepsie akoby si si to mal platit samostatne
 

tak to potom pozeraj aj na dané programy ktoré ti operátor bude ponúkať. Či tam bdueš mať aj nejaké dokumentárne, alebo aké programy. Jasné, že som to riešil tiež, momentálne máme asi okolo 70-80 programov nepamätám si to už presne ale je to sto a jedno.
 

tak o tych programoch na ktorych sa da nieco pozriet by sme mohli polemizovat, ale tak jasne ze je rozdiel ked kablovka ti ponuka cca 10programov a nejaky operator nejaky 60 a viac..
 

presne o toto mi ide - o tu roznorodost programov aby som si mohol vyberat co si pozriem nie prepinat stale len medzi nejakymi piatimi programami na ktorych nic schopne nie je.
 

Ahojte chcel by som sa opytat ci ste si vyberali operatora a vlastne internet podla ceny. Ci sa to vyplaca podla toho vyberat alebo nie.
 

Nie. Podľa ceny sme my osobne nevyberali. Nám išlo hlavne o rýchlosť a o kvalitu pripojenia. To je podľa mňa pri pripojení najdôležitejšie. Nie nejaká cena.
 

vyberať podľa ceny je risk. Ale to je tak pri všetkom nie len pri internete. Ceny dokazu ludi nalakat ale po vacsine sa pravda skoro hned ukaze ako naozaj to je s cenou a s vyhodnymi zlavami ;)
 

hneď ukáže? čo si mám predstaviť? aký časový úsek? veď toho sa obávam aby som nesadol na lep niekomu kto neposkytuje dobrý internet :/
 

Ja som si vyberal internet podľa skúsenosti známych. Predtým som mal operátora s ktorým som nebol spokojný. Tak som sa obrátil na známych, čo mali iných a pýtal som sa na názor. Najlepšie je riadiť sa niekoho osobnou skúsenosťou;)
 

to mi je jasne, ze je najlepsie sa riadit niekoho skusenostou ale v nitre veru moc znamych nemame cize by to bol celkom problem :-/
 

hahaha z tohto som mal aj ja hlavu ako balon a trvalo mi asi pol roka kym som sa rozhodol komu dam sancu. Priatelka bola uz mierne na nervy, kedze ma problem fungovat bez internetu. Ale myslim ze ten cas co som skumaniu programov a operatorov venoval stal za to. Dali sme slovanet a uz je to rok co ich mame a zatial myslim ze pri nich aj zostaneme. Musis si popozerat co ti bude vyhovovat
 

podla programu a tak by som si vedel vybrat ale skor mi ide o kvalitu. Celkovo o pripojenie, o vypadky, o pristup a taketo veci, ktore cez internet pri prezerani ponuk nezistim :-/
 

Aha tak takto. Tak to nie je sranda. Zase nechcem aby si chodil vyklopkávať od jedných susedov k druhým. To by nemalo zmysel a určite by sa na teba pozerali ako na blázna. My sme dostali od známych tip na dvoch operátorov, ale rozhodli sme sa pre toho s ktorým mali najviac dobrých skúseností.
 

tip na dvoch operatorov? na akych? na trhu je uz vela operatorov, cize keby sa mi zuzil vyber na dvoch bolo by to fajn
 

na swan a na slovanet. Uz ked sme mali takto zuzenu ponuku uz sme vedeli ze uz je dobre. Predsa len je ine sa rozhodovat medzi piatimi operatormi a medzi dvomi. V tomto pripade to bolo bud alebo..
 

Jasne. Tak ja idem skusit si tychto dvoch operatorov porovnat, ze co mi to povie aky tam bude rozdiel
 

Potom daj echo čo si zistil. My tiež zvažujeme čo ďalej. Chceli by sme konečne aj viac programov TV a aj nový internet tak by som to rád riešil od jedného operátora.
 

ja som daval televiziu aj internet asi dva mesiace dozadu a za celkom dobru cenu. Mozem ti povedat ze urobil si dobre rozhodnutie ze chces od jedneho operatora obe sluzby. Oplati sa ti to najma z financneho hladiska
 

Ked chces oboje dobru ponuku ma upc a za dobru cenu.. ja mam s nimi dobru skusenost uz dlhe roky som spoko...
 

Lipak, od koho si daval? A ako ta to vyslo?
Svetex.. upc som pozeral. Ale nevyzera to pre mna moc vyhodne. Ale uvidim ci sa mi vobec podari nejaku vyhodnejsiu lepsiu ponuku najst..
 

...my sme sa pred rokom nasťahovali do nového domu - tiež som chcel obe služby od jedného aby som nemusel riešiť zbytočne dvoch a naháňať sa kvôli tomu..dal som si telku aj internet od slovanetu a je to fajn..mame oboje od nich za dobrú cenu, k tomu tv archiv takze je to v pohode. Keby som znovu sa mal rozhodnut, tak myslim ze opat by som si ich vybral
 

za dobru cenu? co to je dobra cena? s tv archivom je to ako..to si platis zvlast este aj alebo to mas dako v cene?
 

bez pár eur nás to vychádza 3O euro na mesiac - čo je dobrá cena keď som pozeral aj iné ponuky. Tv archív je v cene, čo ma potešilo pretože keby som si zaň mal priplácať tak by som asi radšej bol bez neho :-D
 

tak ja som pozeral a zameriaval sa hlavne na internet cize co sa tyka tv tak to ti asi nebudem vediet nejako pomoct :-/
 

tak vacsinou do roka to uvidis, ci je naozaj vsetko tak ako ti na zaciatku bolo predlozene. Je dobre si zvazit pri vybere internetu naozaj vsetko. Od ceny, kvality, sluzieb az po pristup operatora ;)
 

Najhorsia wifi siet v NR kraji, lutujem tie peniaze co som do toho vrazil... Ake mate vy skusenosti?
 

Ahojte, nedávno sme sa do Nitry s priateľom presťahovali a riešime dilemu internetu, aký program a od akého operátora je výhodný? s kým máte skúsenosti? Ďakujeme
 

akýkoľvek program si vybrať nemôžete, to je snáď jasné. Je podstatné aby na Vašej adrese operátor daný program ponúkal inak je to stratené ;)
 

zalezi aj od toho, kolko penazi ste ochotni mesacne platit, co od internetu cakate teda na co vam bude sluzit ci len na surfovanie alebo aj na pracu a podobne
 

ďakujem za info, ale ako zistím aké programy u nás poskytujú? A čo sa týka internetu, tak bola by som rada, keby mal dostatočnú rýchlosť aj keď často z domu nepracujem, ale tak keď z času na čas, tak aby som nemusela nerváčiť že ide pomaly.
 

Ahoj, neviem ci uz ste to vyriesili alebo nie, ale mozem ti poradit ako zistis z akych programov si mozes vybrat. Na strankach operatorov si vies zadat adresu a vyhodi ti moznosti.
 

Tonson, k tomu som sa dostala, ale tam to aj skončilo pretože neviem sa nejako vymotať z toho akú rýchlosť pozerať, ktorá by mi stačila :/
 

urcite najpomalsi internet nepozeraj. Rychlost je velmi dolezita a ja si vzdy hovorim ze radsej rychlejsi internet ako pomalsi. Takze kludne chod do tej najvacsej rychlosti a uvidis ci je to ok alebo by stecila aj mensia.
 

cenovo ten najrýchlejší cca koľko vychádza? našla som si okolo 17euro, to je v pohode cena, či nie?
 

ale to je dsl internet nie? Optika u vás nie je?
 

ano ano, dsl.. optika nie na nasej adrese. Ale co sa tyka lte internetu tak ten mi vyhodilo pri slovanete, len este si musim pohladat niekde precitat, ze co to je za internet. Ako funguje a podobne..
 

Pri LTE internete ide v podstate o to, že je to vysokorýchlostné pripojenie s neobmedzeným objemom prenesených dát. Čo znamená, že by to malo byť rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie oproti dsl :)
 

hej? - tak to znie celkom dobre. Skusim im zavolat, ze co by mi odporucili a uvidime kam az dospejeme. Ale chcela by som to uz mat za sebou, vyriesene.
 

LTE internet je už dostupný po celom Slovensku či ešte nie?
 

Myslim ze nie. Volala som do slovanetu kedze mi pri nich lte internet vyhodilo a vyzera to nadejne. Len este musime dohodnut a vyzistit co vlastne este potrebujeme k tomu pripojeniu a uvidime :)
 

Dobrý deň,
pokiaľ máte internet Lte od slovanetu, rád by som získal Vašu
skúsenosť. Ja ho mám od júna (LTE15)a skúsenosť zlú.
Želám Vám príjemný pobyt.

Jozef Civáň
Pri strelnici 57
SK-949 01 Nitra
civanjozef@gmail.com
mob:+421 905 844 631
 

a aj ma byt dostupny v inych mestach, ci to nahodou nevies?
 

My keď sme si lte internet dávali tak nám spomínali, že v 2016 by sa mal rozšíriť aj do iných miest. Skús popozerať pohľadať, či už sa niečo zmenilo. Predsalen je jún, tak myslím, že už budú aj v iným mestách.
 

volal som do slovanetu aj som potom nejaky clanok nasiel, ze uz ho rozsirili aj do inych miest. Co je dobra sprava si myslim. Pretoze konecne budu pokryte aj miesta kde je s internetom problem..
 

co sa tyka dsl tak je to v pohode, ale ked tak rozmyslam je mozne, ze u vas by mohol byt k dispozicii aj lte internet nie? to ti nevyhodilo u ziadneho operatora?
 

Robím výskum v oblasti elektronizácie služieb mesta Nitra ako prvé mesto ich minulý rok spustili v tomto linku máte možnosť ohodnotiť ich a vyjadriť svoj názor na ponúkané služby mesta. Hodnotenie služieb ... https://www.nitra.sk/zobraz/obsah/18029
 

chcel by som vedieť, kedy ráčia kamaráti s telekomu zrýchliť konečne internet aj s Magio televíziou v okrese nitra!?
 

A čo tak zmeniť dodavteľa služby.
0907 844 603
 

Caute vsetci, pripajam sa k tu nastvanemu osadenstvu,aj ked som zakaznicka z BA, v zivote som nezazila tolko vypadkov ako ma tato spolocnost " S ", je to velky amaterizmus, takmer stale nejaky vypadok...vedeniu tejto firmy by malo zalezat na dobrom mene...hmmmmm ale to asi nie je podstatne, podstatne su zrejme peniaze...momentalne uz 4 den nevidim telku,vcera mi sice vymenili box ale hadajte co sa stalo..par minut , kym tu bol ich technik to slo,utekala som na dve hodky este do prace, vratim sa, a opat nic.. iba boot up a nic, je sobota a na zakaznickej linke bola odpoved ..asi az v pondelok..t.j 6 dni, tak som tu a pisem vam na ohromne spomalenom nete ..od tej istej spolocnosti.... Mila spolocnost S , kedze ste vcera mali Vianocny vecierok a gratulovali si k celorocnym uspechom.. aj vam gratulujem k neustale sa zvysujucemu poctu nespokojných zakaznikov.... Náš zákazník, náš pán..to kto vymysle takú kravinu...náš zákazník, náš rukojemník.
 

Ahojte. Ma tu niekto skusenost so Satrom a vzdusnou optikou na 12 GHz - MVDS? Dikes.
 

Ahoj, Ty si tu zaprasil svojou otázkou celé fóum, si snáď v každej vetve. Kamarát má SATRO internet cez MVDS v dedinke Bernolákovo pri BA a je maximálne spokojný. Nezaznamenal výpadky ani kolísanie rýchlosti. Ja som z vedľajšej dediny - Chorvátsky Grob a na budúci rok do toho SATRO internetu tiež idem, drží ma už len viazanosť u T-COM. Tu je to pre domu a butovku bez kábla najlepšia ponuka.
 

V max MULTIMEDIA je možná opakovateľná zľava pri odporúčaní služieb. http://www.facebook.com /pages/SWAN-pobo%C4%8Dka-Trnava/106034012812989

 

Zdravím Vás,

Získanie úveru legitímna boli vždy veľkým problémom pre klientov, ktorí majú finančné potreby. Problematika úverov a zabezpečenie, sú niečo, čo klienti sú vždy obavy, keď žiadosti o úver z legitímnych veriteľa. Ale SkyNet výpožičke INVESTIČNÉ. urobil, že rozdiel v poskytovaní úverov priemysle s 3% sadzbou. Sme dostali tú česť, aby vyhovoval vašim finančným potrebám. Táto otázka úveru by nemalo zastaviť od získania úveru, ktorý budete potrebovať. Pre viac informácií kontaktujte e-mailom: skynetloaninvestment@hotmail.com
 

Mám doma starý "pomalší internet", ktorý mi funguje oveľa lepšie, svižnejšie, ako nový "rýchlejsí" 2,5 Mbit-ový internet od spoločnosti SWAN. Starý internet, ktorý som chcel nahradiť je tiež agregovaný s rýchlostou 1 Mbit. Cez SWAN pripojenie mi na youtube sekajú videá a zo stránky tahaj.sme.sk tahám rýchlostou cca. 30-80 kb/s.

Na zriadenie som čakal via ako 1 mesiac, lebo sa stratiala moja objednávka...
 

hladajte aj na Facebooku: Swan Pobočka Trnava.
 

Mate to niekto? V nejakej diskusii som nasiel prispevok, kde chlapec nameral cez 12GHz pripojku od Satra celkom slusny bandwidth. Ale ping sialenych 691ms na server, co mal nereceno vedla domu...
Tak ako to bezi v reale? T-zmrd ma uz nebavi a zacinam byt nachylny na experimenty. Optiku, koaxial a podobne future tech :) v nasej pernikovej chalupke tak skoro mat nebudeme...
 

Je ešte niekto, na tomto fóre, s kým vybabral, alebo sa snaží SWAN vybabrať, napr. WIFI pripojenie internetu z pripojneho bodu 13, na Tribečska ul č.3, Nitra ?
 

Takisto absolutne nedoporucujem SWAN. Mam s nimi druhykrat, zlu skusenost . Vo firme sme prechadzali pred 2 rokmi na Swan,
odvtedy same vypadky, nastastie uz prechadzame inde. V domacnosti (Trnava) mame uz tiez Swan, kedze kupili firmu PEEM. Odvtedy je pocet vypadkov minimalne 3 nasobny , skusal som sa asi 15 krat dovolat k nim ale samozrejme ze mi to nik nezdvihol. Zlaty PEEM , vzdy som sa dovolal alebo sa mi oni ozvali neskor. Nastastie uz len rok trapenia, potom dovidenia.
 

no ale teraz asi maju podstatne viac zakaznikov. Vtedy vas bolo len par co ste k nim chodili na marias. Inde to bude casom podobne, zakial ich maju malo tak na nich budu tu pisat ody, ak im ich pribudne tiez nebudu stihat.
 

PREPACTE MI TIE CHYBI V PISANIU..DAKUJEM..MAM T-COM {COMFORTPRO}NIECO HROZNE ONI SI MISLIA ZE SOM NEJAKA SLAPKA ALEBO NOCNI PEKAR PRETOZE AS V NOCI PO 12 HOD.MI PUSTAJU U.TORRENTI.TAKZE OD.12.00....DO RANA.7.00.A POTOM CELI DEN NIC TAHAT MOUZETE TAK 0.3_0.7_0.9_TOSU U.TORRENTOVE RYCHLOSTI ..UZ TO NEMOUZEM DALEJ VYDRZAT PRECHADCAM .K.SATRU ...JA BLBEC ZE SOM OD NICH ODYSIEL....
 

tak nechapem jednu vec z meraaam si net a vide mi dl:5mbit cca a ul:4mbit to pise zaokruhlene hore.....stabilita na 95percent a odozva od min :22ms az 114ms.......no nechapem preco ale to ms mi dojebava secko s inetom.....secko....nechapem proste to sekaa a sekaaa.....a ked mam 22ms sobotu alebo nedelu....tak som najebany venku ....preco mi to sekaa ??? to je otazka !........pici to nevysvetli nikto....
 

Z vlastnej skusenosti viem co to je zac. Momentalne mam Satronet a nestazujem si. Co z toho ze mam 6 MBitov a nie 100. Nepada mi to, nespomaluju mi to, mam verejnu ipcku, nikto mi neblokuje P2P a nemusim volat do jebnutej Bratislavy aby potom odtial do Nitry volali aby sa nejaky jebnuty technik na to pozrel aby to opravil ABY mali POKOJ od ludi pretoze tito ludia nechcu riesit problemy zakaznikov. Oni chcu mat SVATY POKOJ od zakaznikov. Pokial sa vam zda Satro pomale a ze je drahe na to aku ma rychlost. Nech sa paci, Orange Fibernet. Taka rychlost a stabilita ze sa z toho poserete. Ako povedal BoBo, zakaznicka podpora jak sa patri. TAKTO SA PROSIM PEKNE VECI MAJU. AMEN.
 

Ja som mal SWAN(koncilo to ako Nitranet ked som si to dal), neustale vybavovacky, telefonaty. Ja sa pytam. Naco mi hovoria ze mam 100MBitovy download ked ho nemozem vyuzit? Naco ponukaju nieco, co nakoniec nedaju? Preco ked sa im nepaci stahovanie, nelimituju ho globalne cez den? Preco nepovedia narovinu ze tych 100 MBitov nemam, alebo mam len nejakych pojebanych 8 hodin vnoci prave ked spim? Preco bezdovodne spomalovali? Preco bezdovodne odpajali? A takychto problemov je XYZ.
 

Aj na margo mojho minulorocneho prispevku.

Hocico ludia, HOCICO len NIE SWAN! Su to hnusni ojebavaci, odkedy to prebral SWAN to ide len dole vodou. Kedysi to este zvyklo ist vramci tych 100MBitov ktorymi sa tak hrdo hajili ze su najrychlejsi v Nitre. Ale potom neustale spomalovali a blokovali net, nevedeli si riesit vlastne technicke zalezitosti. Jednoducho clovek ktory si da SWAN, je dobre jebnuty a z toho netu mu este vac zajebe. Teraz je sice trend optickych kablov a zda sa ze tato technologia prinasa stabilitu, ale SWAN je schopny dojebat aj to.
 

swan neni jediny, kto dokaze odrbavat.
Poriadny internet dostanes iba od poriadnych firiem ako su t-com, orange, pripadne satro.
VSETKO ostatne su len ojebavaci, na ktorych doplatis hlavne nervami pri rozculovani sa.
 

nic v zlom,ale mal som net od Tcom,dakujem,nikdy viac,mala stabilita a vypadky. Teraz mam Orange a horsi net nema nikto. Neprestajne padanie,odozva neskutocne dlhá a tie ich super Huawei zariadenia su nonstop v servise. *Mam ho takmer 2 roky a realne som ho vyuzil len rok. Ostatne pripada na reklamacie zariadeni,oprava trva 1 mesiac,ani nahodou neopravia skor. o mesiac konci viazanost,tak sa im podakujem za skvelu spolupracu a nikdy nic od pomarancu.

  Staršie komentáre