neprihlásený Štvrtok, 25. apríla 2024, dnes má meniny Marek
Diskusia: Okres Banská Bystrica


Pridať nový príspevok
                               
 

Končí mi viazanosť zmluvy s ST, mám ponuku pokračovať za 32,..€, Slovanet v BB neposkytuje TV, chcem Digi sport s priamymi prenosmi angl.premier league - nejaké rady na optimálne riešenie, prosím?
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 32671.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 4083.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu). myslim si ze tcom jednoznacne a to nemam este ten najlepsi.
 

Zdravim,
mam router + switch, ked je switch pripojeny v inom porte ako 1. tak pocitace s dynamicky pridelenov IP nejdu do internetu, pricom IP im router prideli spravnu. Pokial sa IP nastavi manualne, vsetko ide ok. Ak zapojim switch do 1. portu ide vsetko vporiadku. Viem ze to nieje len moj poblem, pretoze minimalne trom ludom co poznam to robi to iste.
Viete mi niekto vysvetlit ako je to mozne? Pretoze podla mna to nema absolutne ziadnu logiku... d.
 

vyasvetlit ti to viem ale moja taxa je 20€ na hodinu tak pokial mas zaujem tak pis na tuektechnics@gmail.com

 

Zdravim, byvam v BB cast NOVY SVET, nevie mi niekdo povedat kedy sem pride dsl,fibernet,upc alebo hoci co ine. dakujem

 

v BB a mas dsl? to preco robis? daj optiku wole!
 

Zdravím, som z BB a mám problém s DSL pripojením. Každé tri minúty ma jednoducho odpojí a po pár sekundách znovu pripojí. Router stratí synchronizáciu a prihlasuje sa nanovo, čo mu pár sekúnd trvá. Mal som router D-com, po úžasnej rade od T comu že mám vadný router som si kúpil nový Air live aj s wifinou, robí mi ale to isté. Problém nie je v počítači ani v routri, evidentne je chyba v linke. Už tri dni to neviem nikomu v T come vysvetliť, stále dookola volám na poruchovú linku a žiadne zlepšenie. Neviete poradiť čo s tým je, prípadne ako sa to dá fixnúť? Vďaka...

 

hahahaahaaaaaaaaaaaaaaa
 

dnes T-Com testuje odolnost svojich uzivatelov , od 18:00 sa da/a neda pripojit k svojim uctom na servery
 

zvedavec ty si riadny chruno chod si radsej zahrat teb prijebany warcraft.
 

ZDRAVIM.OTAZKA ZNIE, MAM BEZDROT.ROUTER VIBORG 2700.NA NET SA PRIPAJAM CEZ WIFI NA NOTEBOOK.POKIAL JE ROUTER STALE ZAP. IDE TO AKO MA ALE KED ROUTER VYPNEM A ZNOVA ZAPNEM NESVIETI MI UZ KONTROLKA ZAPNUTIA WIFI.JE TO PEKNE TRAPNE LEBO POTOM MUSIM ZAPNUT DRUHY PC, TEN JE PRIPOJ.KABLOM A TAM DAM POVOLIT WIFI PRIPOJENIE A ULOZIT NASTAVENIE..KED TO ULOZIM V ROUTRI AKO JE MOZNE ZE KED HO VYPNEM A ZAPNEM TAK WIFI PRIPOJENIE NEJDE.TO MUSIM ZAKAZDIM
ZAPINAT NAJSKOR WIFI CEZ NASTAENIE? AK TO TAK JE TAK MOZEM TAKY ROUET JEBAT. DIK AK IES POMOCT NAPIS NA COLIN2@AZET.SK
 

stano stano ty si alwe hnup! mimochodom stastny novy rok!
 

Je tu v tom pekelny BORDEL !!!!!!
Zvrhava sa to na hocico, len nie na forum o DSL !!!!
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1736.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 217.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu). Dobre ne ? Mne by to malo stahovat 1,5m/d
 

dobry den synkovia..
ako ide vam to ten interneť?bo mne ide len 11 kB/S a platim zan 1300 k to je vela penazi z mojeho dochodku. nevjem ci to staci a ci je to dobre bo aj tento emailkym siom napisal to trvalo aspon 30 minut tak pom,maly mi to ide. s panombohom a odpovecte mi prosim vas.

Jan Ožetruba

p.s. ak odpovjete mi tak sa pomodlim za vasaj na kavu vas zavolam byvam pri tescu 3 bytovka zlava 8 poschodje. dakujem
 

Zdravím, aký máte internet, od koho a akú rýchlosť ste si objednali? Tá čo ste uviedli je strašne malá, s tým sa nedá pracovať ani mailovať.
 

dakujem za odpoved. ja uz nechcem pracovat ja som sa uz napracoval dost. na internet chodim lebo pisem vnucke a dcere. a hladam tu aj poucenie. ta spolocnost ma taky divny nazov. objednal som si rychost 128 kbs ci tak nejak vraj to staci mi povedali
 

Zdravím, tak ako, zlepšilo sa to? Ak vám ponúkli platiť za 128kbps/s rýchlosť viac ako tisíc korún, tak to vás dobre oklamali. Skúste pozrieť meno firmy ktorá vám to prevádzkuje. Za tú cenu čo platíte vy by ste mohli mať rýchlosti okolo 1500-4000kbps/s a nie 128kbps/s.
 

ahoj synku. dobre je to.dakujem za odpoved. som nemal pol roka internet. prisla dcerka z australia pozrela papiere a sla do tej firmy a ihned to zrusila. tak som rad. bol som dlho chory a nliekoch tak mi to bolo jedno ale uz je lepsie tak som si dal namontuvat tu najnovsju technologju sa to vola 4 G ci tak nejak stoji to 600 sk mesacne a rychlost mi staci tam je nejak 2 Mb/s a ta firma sa vola tcom. a chceli mi rpedat aj to magio ale naco by mi bolo magio? ved ja uz nic nepozeram len tje tancovacky vecer na markize kde tie mladedievky hopsaju az im cecke nadskakuju ...

 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 17071.5 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 2133.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
 

Od koho máš net???
 

Myslis mna???
 

jj
 

chcel by som sa spytat,wedeli by zapojit bbxnet aj na Sladkovicovej ulici nad byvalym ZVT(alebo drukos)?U mna sa jedna wiacmenej o mna:)
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1748.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 218.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

 

Ľudkovia pozor upozornenie, len si nedávajte internet cez ENGINE a hlavne nie cez mikrovlnku. Za 4 mesiace čo som ju mal, internet išiel asi polovicu času. No proste hajzlíci, ktorí vás oblbnú na ich stránke. Prešiel som na DSL od T-comu a hneď na druhý deň po zvýšení rýchlosti mi to šlape nie 1536kbps ako sľúbili, ale vyše 1700kbps. No proste oproti ENGINU rozprávka. No a priemerný ping je 15-16 v ktorýkoľvek čas.
 

bohuzial pasmo v 2,4GHz je zarusene absolutne, je priam blbostou davat ludom 2.4 zariadenia napr na foncorde alebo v sasovej. ISP si tymto siju velku budu na seba. Niektory ako napr TELEKOM PROJEKT nevahali nasadit koncove zosilovace takze signal sa da chytit aj na kutac, no pre ostatnych ISP je to ako rusicka. Dalsim problemom je podla mna nasadzovanie lacnych PCI WiFi kariet a k nim anteny s dlhym kablom za taky pripojovaci poplatok za ktory by si zakaznik mohol kupit AP/klienta s antenou s max 1m kablom a este by mu ostalo na 300 bublifukov. co sa tyka tcomu, nepaci sa mi pomer cena/vykon a obmedzenia.
 

Majster N nie si ty náhodou M. Ditex?
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2662.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 332.8 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

www.bbxnet.sk
 

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1743.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 217.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

01:10, hodinu po zvýšení, 1024/256, T-com
 

POPIČI CHELLO je v Banskej Bystrici
 

fuj ved chello ma hnusny upload. 128 v dnesnej dobe P2P je o nicom
 

co ved je upload 368 a mozem si ho zdvojnasobit
a este kolko ludi sa moze napojit na CHELLO CLASSIC?
 

>>> Petícia <<<

http://www.ipetitions.com/petition/lepsi_slowanet/

Za lepší Slovanet pre nespokoných...

  Staršie komentáre