neprihlásený Piatok, 19. apríla 2024, dnes má meniny Jela
Diskusia: Okres Snina


Pridať nový príspevok
                               
 

zrusil som T-com DSL Magio idem ku kablovej tv Snina su o polovicu lacnejší,za tu istu rychlost bez viazanostia neobmedzene.
 

som uzivatelom netu už 8 rokov a stále od T-comu/slovak telekomu/,zasínal som s dial-upom no už 4 roky Dsl momentálne mám Turbo2 občas t.j. 3x boli výpadky ale netrvali dlhšie ako deň no mal som problém s modemom Glitel ten bol aj v záručnej oprave ,no neúspešne fungujem so starým pôvodným modemom MicrocomAD 2622, rýchlosť pripojenia je 2338.6 Kbps alebo tiež 292.3 KB/sec takže T-com odporúčam hlavne ak sú v akcii.
 

hej hosi kedy bude v snine chello ?
 

Ked sa pytate aky net urcite DSL... mam kamosov co maju WIFI, edge a iny bordel... a kazdy sa stazuje ... ja mam od t-com 2048 kbit/s samozrejme neobmedzeny ...a vzdy taham na max a este sa mi nestalo aby nesiel na plno...mam ho viac nez rok... a som velmi spokojny... akurat budem spokojnejsi ked si dam 12 288 kbit/s ... lol ... tak nerozmyslajte a rychlo DSL ... urcite... lepsi net v SR nie je ...
 

Poradi mi niekto s dobrym dsl internetom rychly
- neobmedzeny - NAJLACNEJSI
 

Mam dsl od T-comu Flat 1024/256 kbs a som s nim nadmieru spokojny. tuto sluzbu vyuzivam skoro rok a nikdy som s nou nemal problemy. Moja rychlost sa pohybuje okolo 125-135Kb/s.
 

Slovanet GoDSL je SUPER Piatok, 3. Februára 2006
byvam v Snine na table a uz tri mesiace mam dsl od Slovanetu. Mam program GoDSL Total Fun 512/128, mesacne naklady 389Sk(GoDSL Total Fun) + 399Sk(ST DSL doma) + 99Sk(DIAL Basic od ST, ktory mam kvoli internetu) a este 29,9 za najom no neviem čoho ale suma sumarum 917Sk ale este DPH tomu nasmu statu od ktoreho mame h***o, spolu ~1100sk kazdy mesiac. Ale som "stastny" lebo cez den v spicke : 3.2.2006 14:27 Rýchlosť Vašeho pripojenia je 165.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 20.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu) *** 3.2.2006 21:42 Rýchlosť Vašeho pripojenia je 317.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 39.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu). Cez den je to niekedy nepouzitelne ani na surfovanie. Na speedmetri (www.dsl.sk) som este viac ako 430Kbps nemameral, pingy su sice pekne len niekedy aj 20% packet loss. Volal som do ST aby preverili pripojku, vraj je vsetko OK, tak uz len Slovanet to asi brzdi, no tam mi jedna mila pani povedala ze mam FLAT tj. garant ziadny, takze to bude asi OK aj ked budem mat v spice dialupovu rychlost, lebo mam FLAT. Takze fakt prosim vas dajte si vsetci DSLko a este duporucujem Slovanet :-)
 

Asi ti uskodilo jarne slniecko ak doporucujes Slovanet.
Doma mam Total Fun a velmi rad by som vsetkych zaujemcov vystrihal!
V praci mame flat 2048/254 od T-Comu. Napojenych 12PC. Ziaden problem! Kedykolvek si zmeram zychlost (rano, napoludnie, popoludni, vecer, cez vikend) tak rychlost sa pohybuje:
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2453.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 306.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
A to je bezny standart.
 

no zaujimave postrehy, ale akykolvek flat ineho poskytovatela, ako je st/t-com musi mat fup, kedze plati za prenesene data a nechce byt stratovy na prehanych "stahovacoch" dat. tako nieco u st nehrozi, kedze prenesene data uctuju sami sebe, proste ak flat, tak maximalne agregacia, ktora navyse nie je zdielanie, ale nejaky koeficient vytazenosti siete... co ma ale zaujalo najviac na tvojom prispevku je, ze platis 99 sk za dial basic (dnes uz internet mini klasik) NA CO ?!?!?!? ved to je dial up prístup. na dsl sa vies prihlasit vdaka providingu od slovanetu (konkretne u teba goDSL total fun). tie dial up poplatky (aj ked len kilo mesacne:))) platis fakt zbytocne... to ti v slovanete neporadili???
 

Vie niekto povedat , ako to vypada s DSL v Snine ? Mikrovlnka sa na Dobrianskeho ulici neda .
 

no ak si si este od vtedy nezabezpecil ziadny internet, tak dsl je v snine uz vsade (fakt len s vynimkou zopar domov niekde na table, ale to je nejaky technicky problem) dokonca aj bela a stakcin uz fakcia a nejaka optika sa taha medzi ublou a ulicom (ze vraj)
 

OKRES SVINA
 

byvas tam ?
 

Príspevok bol zmazaný pre nevhodný a/alebo vulgárny obsah.
 

Kedy tu konecne bude to zasr**é Dsl??????????!!!!!!!
 

Od 22. novembra.