neprihlásený Sobota, 20. apríla 2024, dnes má meniny Marcel
Diskusia: Okres Senec


Pridať nový príspevok
                               
 

Prosím vás, akého poskytovateľa internetu zvoliť, možnosť mám iba DSL. Orange, Telekom, Slovanet ? alebo niekto lepši? Ďakujem.
 

Vsak v Rovinke DSL-ko je a su tam aj nejake WIFIny,len treba zohnat key.xi

 

ja mam DSL Turbo 3+ a mam 3.5 Mb/0.5 Mb a ide mi to down 424 kB/s a up 40-80 kB/s byvam v Rovinke
majú mi zvysit na 12Mb/0.5 Mb ale uz cakam 2 tyzdne a nic :-(
 

Pls ako si sa dockal toho zvysenia ? Mne tvrdia ze to v pohode zvladne 12Mb to len kecaju alebo nie ?
Dikes
 

Neviete mi poradit ako je to s DSL alebo inym pripojenim na net . Ci tam vobec nieco fici. Momentalne som na optike tak aby ma z toho neslahlo...
 

Ja osobne nerozumiem ST, keby na mesiac - tri odstránili reklamu z TV, tak by im ostalo dosť peňazí na to aby všetky dediny v okolí BA zaťahali optikou, šak cigáňou na kopanie je viac ako dosť. na webe sa chvastajú, že v 900 mestách a dedinách na slovensku je možné sa pripojiť ale skúste si podať žiadosť.. ani to 12MB DSL sa v zálesí nedá zriadiť pre nevhodnosť káblov a novú prípojku vám tiež zamietnu lebo nemajú kapacitu... a to isté platí pre orange... načo tolko reklamy aj tak vás každý pozná... radšej rozvoj, lebo takto ma vaše reklamy skôr vytočia...
 

No nakoľko sa všetci pustili do uplatňovania agregácie na plné obrátky, aj vďaka telecomu, ide Slovanet aj Nextra ako lepidlo. Ak máte nad 200, ste skvelý. Cez noc je to v pohode, cez deň to ani nepípne. Kde sú krásne časy, keď som denne stiahol cez 9 GB !!! No čo už, treba nájsť nejaké iné východisko.
 

mne net od slovanetu taha dost dobre... zo zaciatku tiez nic moc... ale teraz mi to pod 950kbps nepadlo este :)
 

Mam zaplatene dsl od Slovanetu 1024/256Kbit
odkedy som to mal, neslo to viac ako 600kbit.
a stale to islo dolu vodou.. teraz to vyzera takto
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 63.9 Kbps

Viem dobre co je to agregacia, ale myslim si ze toto nieje agregacia ale <>vina
 

Tak Slovanet je shit to je stara znama vec..treba mat priamo od ST a nemal by si take nervy..a tie ich zvasty ze agregacia a blabla je nezmysel.>:)
 

Mam dsl od slovanetu 1024/256kbit
odkedy som ho mal, nesiel nikdy viac ako 600kbit
no a teraz to vyzera takto.
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 63.9 Kbps
opakujem ze paltim za 1mbit.
 

Príspevok bol zmazaný pre nevhodný a/alebo vulgárny obsah.
 

Ja mam DSL v Ivanke pri Dunaji a čakal som na to asi 3 mesiace no a keď mi došla trpezlivosť tak som obvolal cely telecom aby mi tam niekto slavnostne oznamil,že mám podvojnú linku a nedá sa zriadiť.Keby robil prípojky aj niekto iný tak nechcem od ST ani bit.Aby som bol ale uplne objektívny tak na obranu ST musim povedat ze zvysili rychlosti pripojenia nielen svojim zakaznikom ale aj ostatným,ktorý máme iného providera a to zadarmo.V mojom prípade je provider Slovanet a som nadmieru spokojný.
 

Ja mam DSL v Ivanke pri Dunaji a čakal som na to asi 3 mesiace no a keď mi došla trpezlivosť tak som obvolal cely telecom aby mi tam niekto slavnostne oznamil,že mám podvojnú linku a nedá sa zriadiť.Keby robil prípojky aj niekto iný tak nechcem od ST ani bit.Aby som bol ale uplne objektívny tak na obranu ST musim povedat ze zvysili rychlosti pripojenia nielen svojim zakaznikom ale aj ostatným,ktorý máme iného providera a to zadarmo.V mojom prípade je provider Slovanet a som nadmieru spokojný.
 

Bývam tiež v Ivanke a rozhodujem sa medzi DSL a WiFi, ktorý prevádzkuje IvankaNet, len som sa zatiaľ nedostal k dôkladnejšiemu preskúmaniu ich podmienok. Keď si si pripájal DSL nepátral si aj okolo tohto (WiFi) pripojenia? Ak náhodou áno, môžeš mi poskytnúť okolo toho nejaké informácie?
 

Daj si radsej Dsl-ko. Tiez som mal WIFI cez IvankaNet,potom som ho zrusil a dal som si Dsl.Ma vacsiu rýchlosť a nestracaju sa pakety ako pri WIFI.Draty su draty a vzduch je vzduch-tam je vzdy nejake rusenie ci chces alebo nie.
 

je pravda, ze pri wifi sa niekedy stracaju packety, ale pre narocnych je k dispozicii 5,4 GHz pasmo, ktore ide nadherne a mat 4 ms na odozvach po slovensku, to ani DSL nevie
som z ivankanetu :-)
 

skusal som signal wifi v malinove a naslo to okrem mojho aj malinovonet - vie niekto o malinovonet viac? vdaka tblazko#pobox.sk
 

Mam 256kbps a Rýchlosť Vašeho pripojenia je 289.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 36.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu.
SMILE NET RULEZ
 

Aj pár obyvateľov Nového Sveta by radi privítali DSL nakoľko cez klasickú telefónnu linku nemôžeme sťahovať žiadne programy nakoľko to trvá strašne dlho a ešte nám to pár krát preruší aj spojenie.Internet nám ide maximálnou rýchlosťou 16 kb/s !!! Boli by sme radi keby aj na takú malú obec ako je Nový Svet prišiel rýchly internet . Ďakujeme.
 

Musim sa opravit pretoze ta maximalna rychlost je 11,4 Kb/s - 1,4 KB/s
 

Možeš byť rád, že máš 16 kbps, ja mám 3,6 kbps a tiež čakám, kedy sa stane ten zázrak a u nás na dedine (Michal na Ostrove) bude DSL.
 

Je utorok ráno a už je to lepšie:
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 33.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 4.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu) - ale stále nič moc. :(
 

Oddnes 1.10.2004 mam ADSL od SlovakTelecom aj v Bernolakove. Cakal som nan 6 mesiacov. Zatial bezi v pohode.
 

Best internet links on different themes please visit them and follow the search results <a href=' http://alltimehere.info/mitral-valve-prolapse/ '>mitral valve prolapse</a>
<a href=' http://alltimehere.info/johnny-rebel/ '>johnny rebel</a>
<a href=' http://alltimehere.info/ariel-rebel/ '>ariel rebel</a>
<a href=' http://alltimehere.info/baseball-ticket/ '>baseball ticket</a>
<a href=' http://alltimehere.info/slumber-party/ '>slumber party</a>
<a href=' http://alltimehere.info/chair-wheel/ '>chair wheel</a> Thanks a lot!!!
Good life.
 

radiolan je riesenie