neprihlásený Utorok, 23. apríla 2024, dnes má meniny Vojtech
Diskusia: Okres Trnava


Pridať nový príspevok
                               
 

Chcel by som sa opýtať sak si vedie Orange internet DSL na doma-ohľadom na stabilitu, ping vo hrách atd.

dakujem
 

Pozývame k televíznym obrazovkám. V piatok od 23:00 servíruje HBO celú švédsku “Millenium Trilogy” s Lisbeth Salanderovou, v sobotu od 21:40 predpremiéru prvej časti(2.série)seriálu Impérium: Mafia v Atlantic City II., v nedeľu predpremiéru nového seriálu HBO – Terapie s Karlom Rodenom.
 

Ako je možné, že Peem mi nahodil FUP už po 2GB downloadu/hodinu ? Mal som s týmto problémy, že rýchlosť mi mala padnúť na 1/20 pôvodnej, čiže 1,5mbps ale ide len len 1mbps. Ak nemám FUP tak rýchlosť málokedy ide tých 35mbps UP/DW. Už som to veľakrát s nimi riešil, ale nič nevyriešil. Mám asi 3 programi na monitoring siete a trafficu, za dnešok som stiahol 2,7GB a hurá mam zapnutý FUP.
 

V Vlčkovciach a Križovanoch nad Dudváhom ponúka SWAN vysokorýchlostný internet. http://www.facebook.com /pages/SWAN-pobo%C4%8Dka-Trnava/106034012812989
 

hladajte tam Swan Pobočka Trnava.
 

SWAN mi ani nespominaj!!!

Mám doma starý "pomalší internet", ktorý mi funguje oveľa lepšie, svižnejšie, ako nový "rýchlejsí" 2,5 Mbit-ový internet od spoločnosti SWAN. Starý internet, ktorý som chcel nahradiť je tiež agregovaný s rýchlostou 1 Mbit. Cez SWAN pripojenie mi na youtube sekajú videá a zo stránky tahaj.sme.sk tahám rýchlostou cca. 30-80 kb/s.

Na zriadenie som čakal via ako 1 mesiac, lebo sa stratiala moja objednávka...

Ako je to u ostatných ktorý majú ADSL od SWAN?
 

Do nedavna som mal F-N. za tu istu cenu som v Peeme dostal Net+Telku. Vsetko slape jak ma. Dost casto vyuzivam P2P siete. pri F-N ziadny problem (Aktiv), ale pri peeme mi vyhadzuje pasiv.
Co sa telky tyka poznam dost ludi co maju F-TV tak to viem porovnat. Pri peeme je Set-top-box sto razy krajsi a nacitava rychlejsie a aj reakcie na ovladac su rychlejsie. Oproti tomu je F-TV brzda.
 

PEEM = www.max.sk, vychadza ~ o 10€ lacnejsie ako UPC. ;)
 

Ale kvalitou 100 násobne horšie .
Odkedy peem bol predaný swanu je to len horšie a horšie s kvalitou jak internetu tak televízie. Neustále to vypadáva a no a na telefonickej podpore na to z vysoka kašlú , nie ako voľakedy ak bol nejaký problém, tým myslím raz za 3 roky stačilo zavolať a za 30 minút dobehol technika problém za chvíľu vyriešený. Teraz? Ach škoda sa rozčuľovať ... Ešte že mi končí viazanosť a idem k orangeu
 

no ale teraz asi maju podstatne viac zakaznikov. Vtedy vas bolo len par co ste k nim chodili na marias. U Orangea to bude casom podobne, zakial ich maju malo tak na nich budu tu pisat ody, ak im ich pribudne tiez nebudu stihat.
 

PEEM už poskytuje Quadruple Play služby.

Nastal čas kedy častejšie ako inokedy opúšťame na dlhší čas svoje sídla a pocit ochrany svojho majetku a blízkych nám akosi viac zamestnáva naše myšlienky. Čo ak zlyhajú osvedčené rady a postupy (susedia, príbuzní, polícia) a príde k jeho poškodeniu či strate. Ako byť okamžite informovaní o tom čo sa práve teraz doma deje a riešiť vzniknutú situáciu podľa vlastného uváženia a nespoliehať sa na sprostredkované dojmy iných osôb?

Nová služba spoločnosti PEEM Slovakia PEEM – Omnius vám dáva takúto možnosť byť okamžite obrazom aj zvukom na tvári miesta pomocou internetového pripojenia, alebo vášho mobilného telefónu. Monitorovacia služba PEEM –Omnius napĺňa základnú víziu spoločnosti PEEM Slovakia o ďalšom rozširovaní komplexného využitia IP platformy pre osobné (skupinové) informovanie, zabezpečenie a sledovanie záujmovej oblasti v ktorúkoľvek dobu ... a odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom štandardných komunikačných zariadení. Smelo možno napísať, že ide o začatie poskytovania tzv. Quadruple Play služieb zákazníkom.

Inštalácia služby PEEM – Omnius je veľmi jednoduchá. Vyžaduje mať len internetové pripojenie a IP kamery. Odpadá teda zabezpečenie si všetkých tých jednoúčelových bezpečnostných zariadení a taktiež s tým súvisiace aj patričné vytvorenie web priestoru. Niektoré z služieb PEEM - Omnius Vám poskytnú zabezpečený archív natočených videozáznamov a údajov uložených na vzdialenom servery, ktorý nie je v monitorovaných priestoroch, čím je zabezpečený proti krádeži či zničeniu. Archív využíva inteligentné aplikácie ako je vyhľadávanie na časové bázi, zrýchlené prehrávanie, prehrávanie len zvoleného časové úseku a pod. Taktiež archív môžete diaľkovo sledovať alebo spravovať prostredníctvom zvoleného komunikačného zariadenia. „Je samozrejmé, že z PEEM – Omnius sme urobili komplexnú službu zahŕňajúcu okrem monitoringu aj vyslanie bezpečnostnej agentúry k napadnutému objektu a zlepšuje aj bonitu nehnuteľnosti u niektorých poisťovacích spoločností „“ dodal skromne šéf PEEMu p. Novotný.

Táto služba má tak široké spektrum využitia v domácnostiach, v rodinných domoch, bytovkách, firmách, skladoch, obchodoch, hoteloch, reštauráciách, v zariadeniach s nepretržitou službou a ešte aj inde podľa Vašich potrieb.

Akciová ponuka:

PEEM – Omnius MINI
Cena za samotnú poskytnutú službu (bez hardware a zriaďovacieho poplatku): pre zákazníkov používajúcich internetové služby TTX-NET-HOME OPTIK_Link EXPRESS, MAXI a XXL prvých 12 mesiacov zadarmo.

Akcia platí do 1. septembra 2008.


 

Spoločnosť PEEM Slovakia sa rozhodla na základe vlastného prieskumu vo viacposchodových domoch, kde už poskytuje svoje služby prostredníctvom optického kábla, mimoriadne do 1.6.2008 všetkým novým objednávateľom a zákazníkom používajúcim službu MINI ponúknuť v letnej akcii internetovú službu PEEM-HOME OPTIK_Link EXPRESS, s maximálnou rýchlosťou download/upload 8192/8192 kbps, pri 24 mesačnej viazanosti, skúšobne prvý rok za uvádzaciu cenu 1 428,-Sk(čo je 119,-Sk/mesačne) s DPH. V nasledujúcom roku viazanosti bude zákazník pravidelne platiť 595,-Sk/mesačne s DPH podobne ako ostatní zákazníci. Uvádzacie ročné predplatné za službu a zriaďovací poplatok zaplatí zákazník ihneď po inštalácii technikom. Zriaďovací poplatok pri 24 mesačnej viazanosti je 1,-Sk.
 

Dal som si tuto akciu a tu su vysledky:

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 7367.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 920.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 3 ms.

slape jak ma, spokojnost...personal peemu velice ustretovy, super firma
 

Ehm, citam ako tu vychvalujete PEEM, neviem, byvam na dedine v okoli TT a nezda sa mi ich ponuka az taka super vyhodna :) V meste ak maju optiku tak to berem, ale na dedine?
 

ale jaky péém prosim vas, fibernet rulez
 

A co TV od Peem? Mate niejake skusenosti?
 

internet v pohode ale tv ma dostane do blázninca, ten ovladac ma vytočí a vyhodím ho cez okno, tam je problém.Prepne na desiaty krat a to ma fakt nebaví a to mám druhy den pripojenie.Budem skúšat dalej ale ak to nepojde tak to budem musiet reklamovat.A este kanaly ktore potrebuju pin tak pin nemám lebo sme na to akosi zabudli
 

Mam iptv od peem, jedina nevyhoda ze na druhy tv potrbujes dalsi dekoder, ale kvalita super hlavne na LCD alebo PLAZMA. Ja som zatial velmi spokojny, nulove vypadky, 100% obraz. Dokonca ich dialkove je univerzal na setky tv prijímace takze ovladas dekoder aj svoj tv. Len mozem doporucit.
 

Doteraz bez problémov. Od zajtra ide ich Expressná služba s 8 192/8 192 kbps(stále za 595,-Sk/mesačne), takže 2-násobne rýchlejšie. Preto majú dnes pred polnocou výpadok na 15 minút( Nie ako T-Comáci celé hodiny, alebo T-Mobailisti neu-stále). Pridali aj do svojej Rozšírenej tv. ponuky viac televíznych staníc v slovenčine a češtine. Dokonca tam idú aj dve stanice pre dospelých celodenne. Jednoducho počúvajú názory len svojich zákazníkov. Na ostatných serú.
 

Ide jak víno. Ale bez elektriky né.
 

a fici to aj do rodinnych domov??
 

PEEM su ojebavaci aj s tym ich poj... internetom
 

presne tak, tie pingy nejdu pod 300ms co je strach a hroza. Mozno preto ze ta ich siet nie je pavucina ale priamka od routera k routeru. Od tvojho domu do serverov peemu prejde paket tak 20 routermi/switchmi. A to nespominam tu akoze 3Mbit rychlost co som vzivote nemal unich.
 

tak vimen ten toj komodor za normalny komp, lebo peem je najlepsi net v TT a okoli chpace...
 

Dze si meral tí pindy? V kerém šenku? Další nentavý čo neví vytočit 033 593 30 30, 0905 933 030 alebo komplom napísat na info ä peem.sk .
 

pindy si meras akurat tak ty hentak o pol jednej v noci a tie pingy som meral zo salezianskej ulice (to je pri tesKu keby neco>
 

Chlapce a ty co si pingal nejaky server v kambodzi? Byvam nedaleko od teba, pingy pri nevytazenej linke do sixu su nasledovne:

--- atlas.bts.sk ping statistics ---
100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 99007ms
rtt min/avg/max/mdev = 1.291/1.587/1.942/0.118 ms, pipe 2

A smerom von idem cez 2 peemacke routre, nie 20. Takze ty mas mozno nejaku mikrovlnku a nie optiku, haha.
 

ket máš néčo tak sa im postažuj.Čo to píšeš sem. Tu ci to pomóže jak mŕtvemu zimník.
 

Šak to reklamuj. Penáze ci za mesác nekvalitných služéb vrácá. Mne už ráz vrácili a odtedy "Nema ništa problema". Nemému ani vlastná mater nerozumí. Preto to vypisuje tu lebo má v hlave... Garanciju na 3072kbps majú ale len 80%. Tú ščúl držá jak pes kost. a nepuscí.
 

PEEM v Trnave nainstaluje opticke pripojky aj do RD, ale musi mat k tomu suhlas vsetkych dotknutych osob-nemoze zatazit vecnym bremenom pozemok bez suhlasu majitela,ktorymi prechadzaju jeho vykopove prace. Pisomny suhlas zabezpecuje zvycajne zaujemca (alebo skupina zaujemcov), ktory najlepsie pozna miestne pomery. Ceny za sluzby su rovnake ako vo viacposchodovych domoch + jednorazovy poplatok za vykopove prace ( asi do 7 000,-Sk?). V ich optike nie je ziadna agregacia, nepotrebujete modem a podobne jednoucelove krabicky. Mozete byt aj desiatky kilometrov od dohladoveho centra ich sluzieb a kvalita je vynikajuca.
 

ty si rozstvrtenaosoblost ako pozeram na cas prispevkov.

 

súhlasím
 

su to pičusi
 

Máš pravdu
 

PEEM SU KURWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
 

NEKUPUJTE SI PEEM urobite naj chyvu vo vasom kratkom zivote internet peem su ojebavaci!
 

NEKUPUJTE SI PEEM urobite naj chyvu vo vasom kratkom zivote
 

tvoja najvecsia chyba je ze sa neco tak spatneho ako ty okocilo. Uz daj vypoved na ten DIAL-UP. A daj si kvalitny net od PEEM.
 

zdravim,nevie niekto kedy bude dsl od ST pristupny aj pre Trnava-Modranka???pocul som ze to malo byt uz na jesen 2006,tak zaciatkom roka 2007 a teraz je termin v oblakoch
 

>>> Petícia <<<

http://www.ipetitions.com/petition/lepsi_slowanet/

Za lepší Slovanet pre nespokoných...

  Staršie komentáre