neprihlásený Sobota, 20. apríla 2024, dnes má meniny Marcel
Diskusia: Okres Šaľa


Pridať nový príspevok
                               
 

kedy bude v tesedikove DSL ???
hmmmm ?
 

ja mam internet platim 600 sk za mesiac na 4000kbps a idemi rychlostou 1500 kpbs takze uplne zbytocne peniaze vyhadzujem zato no skoda,,,,vie niekto poradit????
 

TEDA VIE NIEKTO CI SA DA NA VECI ZRIADIT DSL,ALEBO HO MA NIEKTO???
 

na veci sa da zatial zriadit dlsko iba na tej strane kde je stadion a skola nivy, som sa bol informova v t-centre. v centre veci planuju tento rok na jar
 

Kedy bude uz v Tešedikove DSL?????????????????????????
 

Checel by som si objednať internet nextra ADSL Student Flat.Je to net so 512/256 a agregácia 1:50 a tam ešte píšu nejakú Fair Usage Policy (FUP)a to celkom za 459SK.Má niekto taký net? Oplatí sa to kúpiť?Používal by som to najma na sťahovanie dát P2P.Keby vedel niekto nejaký lepší net v okolo tej ceny nech to napíše!
 

Da sa na veci zriadit dslko?
 

Mám program dsl doma, čiže 384/64 + DATA 1000. Cez pracovné dni sa do tej 1000-cky zmestím a cez víkend robím 8,5GB. Priemernú rýchlosť mám 55kB/s, pričom by mala byť 48. Takže som maximálne spokojný.
 

To si tie gigabajty odkladáš do skrine ?
 

hehe, ako si uhádol?
Dá sa to nazvať aj downloaďácka horúčka, ale už to nepraktizujem. Niet už čo ťahať. (také čo by ma zaujímalo.) Skôr by ma zaujímal Tvoj cynizmus v otázke. Ako súvisí Tvoja situácia s mojím sťahovaním? A mimochodom, 8,5Giga dáš na dve Dvdčka a stojí Ťa to asi 30sk. Takže? Alebo ty nemáš plnú skriňu napr. VHS-iek?
 

Ja používam DSL internet na surfovanie + bežné downloady. Ak by som potreboval nejaký film alebo program, kúpim si ho za 50 korún.
Ak by som chcel vkuse ťahať, riešil by som download cez satelit.
 

Fíha... Tak to sa rád priučím kde sa dajú zohnať filmy za 50sk á jedno dvd. A za druhé, veď vravím že už neťahám a za tretie, ak by som ťahal, ST DSL je v Šali jediná možnosť.
 

U nás sa to dá. Aj u nás sú ľudia čo majú non stop
zapnuté EON a ťahájú všetko čo tečie satelitom.
 

Fakt nechápem začo ma kritizuješ. Zato že som využíval internet cez dsl na 100%? Neraď mi aké pripojenie si mám dať. Viem to rozhodne lepšie. U nás v Šali satelitné pripojenie takého druhu ako to popisuješ Ty tj ťahať do nemoty neexistuje. Takže táto možnosť padá. Mňa nepriamo nazývaš notorickým sťahovačom a sám máš flatko lebo sa nevieš zmestiť do jedného giga na mesiac. Surfujem asi dve hodiny denne a zmesím sa tak, že mi ešte aj vystane. A potom tam máme pridanú hodnotu os ST vo forme volných víkendov. Tak prečo by som si nestiahol cez víkend napr dvd "Vtedy na západe", ktoré už dosť dlhú dobu hľadám po všetkých možných dvd-požičovniach. Ty to riešiš kúpou za 50sk od dajakých warezákov, ktorí na tom ešte aj ryžujú. Toto mi odporúčaš? Nedaj sa vysmiať. Ja nemám zapaté PC od pondelka do nedeľe a ani mať nechcem. Vyhovuje mi presne tých takpovediac 8,5 giga volného downloadu cez víkend. Vôbec nepotrebujem ani o mega viac.
Lietaš z extrému do extrému. Najprv nechápavo píšeš, že či si tie filmy odkladám do skrine. Áno do skrine. Nad poličku s VHS-kami. Takže predpokladám, že by si bol rád, keby som mal download za víkend dákych 100MB. A potom mi radíš satelit. Vtedy Ti už nebude vadiť, že budem mať plnú skriňu Gigabajtov?
ALEBO???? To si taký neznalý veci, že si myslíš, že ja ako užívateľ dátového programu ak ťahám cez víkend non stop, tak Teba ako užívateľa flatka tým obmedzujem??? AHAAA, tak tam je pes zakopaný. Kiež by tomu tak bolo, ale uisťujem Ťa, že Ťa vôbec neobmedzujem v rýchlosti. Užívatelia dátových programov sú na iných uzloch ako flaťáci.
 

Ja Ťa nekritizujem. Ja som Ťa len ( možno omylom, za čo sa ospravedlňujem) zaradil medzi downlouďákov-warezákov.
Zabudol si vtedy v prvom príspevku napísať, že si sa vybláznil.
Ja som si dal Flat preto, aby som nemusel pozerať na limit
a som ochotný(aspoň zatiaľ) tolerovať kolísavú rýchlosť.
Downloadujem aj uploadujem väčšie maily.
A sám som neveril, že dokážem za deň nasurfovať 50-80 MB.
A pritom surfujem sám. Čo chvíľa pribudne aj manželka.
Napríklad včera. Súrne som potreboval stiahnuť k XP SP2.
Padol download a už bolo z 266MB 400MB.
 

chcel by som sa spýtať odkial si (ulica)
 

Ulica Horná.