neprihlásený Sobota, 20. apríla 2024, dnes má meniny Marcel
Diskusia: Okres Košice - okolie


Pridať nový príspevok
                               
 

Prosim o pomoc. Ak niekto ma ANTIK v KE, prosim o pristupove adresy na Ftp servery pre Jazero, ktore pred tym boli zverejnene na stranke Antiku a neskor odstranene kvoli illegalnemu obsahu. Som formatoval PC a zabudol som si ich poznacit a zo stranky antik.sk uz ich neziskam. Vopred dakujem.


 

pokial si v Antiku, tak ti staci ist na http fileserver.antik.sk, tam mas pristupy na vsetky ftp v antiku
 

ahojte KOSICANIA, prosim, nepozna niekto z vas IVA RADVAKA alebo MATUSA BULLU z KE? dakujem, Lucia
lucia.c@orangemail.sk
 

ahojte KOSICANIA, prosim, nepozna niekto z vas IVA RADVAKA
 

MSProfi - Štandart
Tento program má nastavenú maximálnu možnú rýchlosť pripojenia 1024 kbps (1Mbit/s).

Po každom vyčerpanom 2GB dát maximálna možná rýchlost klesá na polovicu predchádzajúcej. 2GB - 1024 kbps dalšie 2GB - 512 kbps atd. Spodná hranica rýchlosti je 192 kbps. Dalej sa už neznižuje.
Od 00:00 do 7:00 sa maximálna rýchlost bez ohladu na objem stiahnutých dát nastavuje na začiatočnú hodnotu. V tomto prípade na 1024kbps.

Cena: 499,- Sk

MSProfi - Profi
Tento program má nastavenú maximálnu možnú rýchlosť pripojenia 2048 kbps (2Mbit/s).

Po každom vyčerpanom 2GB dát maximálna možná rýchlost klesá na polovicu predchádzajúcej. 2GB - 2048 kbps dalšie 2GB - 1024 kbps atd. Spodná hranica rýchlosti je 192 kbps. Dalej sa už neznižuje.
Od 00:00 do 7:00 sa maximálna rýchlost bez ohladu na objem stiahnutých dát nastavuje na začiatočnú hodnotu. V tomto prípade na 2048kbps.

Cena: 999,- Sk
 

dajak neviem vycitat ci su to limity na den, alebo na mesiac. A chlapec mi dajak nedviha telefon ani neodpise na mail ta co potom.
 

Za cenu 540,- mas Antik do 8 MBps, ftp , VOIP, alebo este lepsie Cassovianet za 490,- a ziadne limity.....
 

Zdravim ... ! Ja len zdoraznit ako nizsie pisal mato ze za cca 1MB platite u MSprofi 500sk ... Na prezeranie stranok a sem tam nejaky download je to rychlost na nezaplatenie ! Myslim ze ina spolocnost Vam to nedokaze ponuknut , mozno ano v KE alebo PO ale nie v dedinach ako napr. Kysak ci LEmesan Budimir atd atd... ! Dvakrat meraj potom sem napis ! Podla mna chlapci z MS profi odvadzaju super pracu , ked ich zobudim aj o pol noci stale sa snazia vyriesit moj problem ! ! ! Peto ;-)
 

cau, k tebe mozno pridu a pomozu ale ja im volam 5x dene a ani ten mobil nevedia zdvihnut a ked uz aj tak nic to nieje platne. stale sa vyhovaraju ze toto, ze hrnto!
 

Ja som počul že do konca roka 2006 ma byt ustredna na DSL v Kralovciach! Tak sa tešme!!!
 

BullShit...MSprofi su lepsi a lacnejsi ! DSL nepotrebujem !
 

DSL je za tie peniaze nenormalny shit....
 

Frindly user police-ked vela stahujes znizia ti rychlost netu
 

Co je to ten FUP??
 

jednoducho povedane je to kontrola, kolko vyuzivas NET...ked sa im zda, ze je to vela, tak Ti znizia rychlost, aby si sa "ukludnil"...robia to vsetky firmy, ktore chcu len rychlo zarobit...tvaria sa ako super firmy, naoko slubuju perfis rychlosti, ale popritom mas niekde v zmluve /oni sa tym este chvalia/, ze mozu pouzit fair u.police...napriklad si platis 1024 kbps linku, stiahnes 20 GB a oni Ta znizia na 64 kbps...
 

Toto sa mi paci ked niekto keca o niecom a com hov.. vie!!!
Zistite si kolko staji garantovany 1024kbps a potom povies nieco ine. Pohybuje sa v cene od 15 000Sk do 20 000Sk bez DPH podla oblasti. A ked ma niekto linku od firmi 1Mb za 500Sk tak je firma na nom stratova iba okolo 14500Sk bez DPH. Preto sa zaviedela AGREGACIA. Jej cielom nieje znizovat rychlost ale vyuzivat jednu linku viacerymi ucastnikmi a tak sa dokaze zaplatit 1024kbps. A ak si das agregaciu 1:50 tak nemusis mat vysku aby si si prepocital kolko je 50x500Sk a kolko je zisk firmy!!!
 

hej ta firma msprofi urobila net v kysaku,je to fakt vazna pecka rychlost 1mbit ze vraj,ale zabudli vam povedat ze puzivaju FUP a to uz pri 1GB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Bolo by dobre keby dsl uz konecne zriadili dsl v obciach Nizna Mysla, Vysna Maysla a Bohdanovce. Asi 12-13 km od KE
 

M.S.Profi chce zapojit vsetky obce od Budimira az po Presov a aj tie kde dsl nikdy nepride
 

....hmmm...nech si zapaja...ved ceny ma o nicom...za MAXIMALNE 256kbps 1000,- Sk?...chod na Atom alebo Antik za 600,- alebo 500,- za MINIMALNE 256kbps... ved to uz radsej dsl...
 

Mila Simona ak chces lacnejsi net tak sa prestahuj do mesta alebo snivaj o adsl. Pozistuj si najprv ceny ake bezia na dedinach a potom nieco hovor. O.K.?
 

ak chcete net aj vo svojej dedine volajte 0905765824 alebo www.msprofi.sk a my vam ho radi dodame
 

Mam otazku. Kedy konecne dostane rozum niekto s ST a urobi pripojenie na DSL aj v obciach pri Kosiciach? To preco my, ktory chceme netovat v noci sa mame pokakat? Kto by mi vedel poradit nejakeho ineho provaidera, ktory by vedel rychlejsie priviest internet do Kraľoviec. Myslim, ze zisk by bol urcite isty. EDGE cez Orange je smiesny a ST uz neverim.

 

vydrz, do kraloviec uz ide antik
 

no, to je teda vyhra...jedna z najhorsich firiem v KE...keby tak aspon Cassovianet
 

Ahoj. Trosku vydrz uz tam ide firma M.S.Profi. za nejaky mesiec tam mate mikrovlnu. ak chces vediet viac: www.msprofi.sk or 0905765824
 

je fakt skvela to FUP 1gb je miste
 

mas uplnu pravdu ja som z Budimira a tiez len cakam kedy tipkovia zavolaju ze idu rozsirovat lokal...sakra...som zvedavy kto bude skor mat dsl ci Budimir alebo Kralovce ;)))
 

Som nekonecne nasr*ty na S*T. 1.12. 2004 som uzavrel zmluvu na DSL pripojenie. Nase mesto zacali zapajat az 6.12. Ked som 23.12 volal na info linku pani mi pekne povedala, ze v Moldave nie je dostaocna kapacita a rozsirovat ju budu medzi sviatkami az niekedy v januari. Bol som medzi prvymi ak nie prvy, ktory mal zmluvu a na mna sa jednoducho vysr*li. Tomu hovorim pristup !!! Stastne vianoce !!!! S*T = Shit
 

najprv si over ci to u vas je mozne.. ST ma zoznam miest a ulic.. ja som tiez zakal 5tyzdnov, nejaky stlp museli posuvat.. sice nechapem preco ale to mi povedali - a suhllasim s poslednymi pismenami
 

Zdravim, dostal som oznam od @dsl.sk, ze na mojom cisle sa da zriadit pristup. Skusil som to zistit aj na stonline.sk, ale tam som dostal odpoved, ze nie. Comu mam teraz verit?
 

Jedine technikom, ktori ti to pridu skontrolovat domov.
 

Ja som len chcel vediet z akeho zdroja bola informacia o moznosti zriadenia DSL, pretoze ak som zavolal na call centrum, tam mi povedali ze sa to neda.
 

Chcel som sa spýtať kto má nejaké informacie o aspoň približnom datume o zavedení DSL aj v okrese Košice okolie nech to zverejní.Ďakujem
 

okolie ako co ? nazov obce...
 

alebo Budimir pri Ke 11km ;) mohli by pridat sra*i ;)
 

Napriklad Bohdanovce pri Kosiciach
 

Bochdanovce su pokryte :)

 

V kalsi mame dslko uz viac ako polroka a uplna spokojnosť. :) Tym padom je pokryta aj Slanec a okolie.
 

V kalsi mame dslko uz viac ako polroka a uplna spokojnosť. :) Tym padom je pokryta aj Slanec a okolie.