neprihlásený Štvrtok, 25. apríla 2024, dnes má meniny Marek
Diskusia: Dĺžka čakania na zavedenie DSL


Pridať nový príspevok
                               
 

Ahojte, mám problém pri vyhľadaní sietí cez Kali Linux. Akonáhle zadám príkaz airodump-ng wlan0 tak mi nezobrazí a nezoskenuje siete, ale iba vyskočí

ioctl ( SIOCGIFINDEX) failed: no such device

Pritom sietí tam normálne cez win chytám veľa, ale cez Kali nič. Mám wifi Atheros.
Aj keď idem cez program v Kali neviem či sa volá fern, ale ani tam keď dám active mi nič nenájde.

Viete niekto poradiť, ďakujem. šiel som podľa viacerých návodov, ale jednoducho na tomto sa zaseknem a tak isto keď dám príkaz maccharger, tak mi zobrazí niečo v tom zmysle, že neexistujúci príkaz.
 

ahojte, konci mi magio tv + internet viazanost na metalike. Rozhodol som sa ze predlzim zmulu len na 5MB internet a na telecom stanke som vyplnil objednavku ako "existujuci zakaznik". Ponuklo mi TP-Link TL-WR1042ND router co je predpokladam k optickemu internetu. Co je to za haluz ?
 

aka haluz, je to klasicky gigovy wifi router, ziaden dsl ani vdsl ani opticky.
 

Haluz je v tom ze to ponukaju k beznemu metalickemu internetu ako komplet prostriedok na pripojenie. Samotny router neobsahuje DSL modem takze netusim ako by som to bez modemu spojazdnil. Domnievam sa ze ak su objednam sluzbu, tak by mali k nej dodat vsetko co treba, teda aj modem cez ktory to pripojim na WAN alebo router v ratane modemu.
 

zavolaj im tam a opytaj sa, alebo este lepsie zajdi do tkomu a objednaj si to tam ,a odides mozno rovno s novym dsl routrom ak ho maju na sklade. Pokial viem davaju stale ten novsi dlink 2641R
 

kedy by som mohol očakávať zavedenie služby, objednávku sme potvrdili + vybrali všetky balíky a magioboxy už aj telefonicky s operátorom v štvrtok 3.4.2014
 

takze uz mas vsetko aj podpisane, alebo len dohodnute telefonom? Ak len telefonom, tak este papiere len budes podpisovat a teda sa to natiahne. Inak ak mas doma natahane kable tak to moze byt dost rychlo, ak nie tak kludne 30dni. A aj viac, to by nebolo ziadne prekvapenie.
 

Zatiaľ je doma zavedená len pevná, čakám sms o príchode technika musí preveriť či vôbec magio a 10M internet pôjde... Hádam, v priebehu tohto týždňa bude jasno.
 

technik príde dnes, ako dlho trvá potom aby došli zmluvy, údaje a samoinštalačný balík ?
 

Tak od včera komplet pripojený
 

Zdravím ma niekto skusenost s dorucenim tabletu alebo notebooku od t comu? ja uz cakam 4 tyzden. Internet mam zapojeny uz mesiac a tab nikde. Pritom mi nejaka múdra fuchtla trepe ze do 40 dni.. a pritom debilko na predajni mi hovoril 14 prac. dni co dnesnim dnom ubehlo. A volal som im tam uz x krat, tam cosi vybabvit to je zazrak. Nikdo tam nic nevie a kazdy sa vyhovara. Retardi. Ich len vyplieskat a vytahat za usi. Aj ktomu pride ak ani po 40 dnoch nepride tab. Teste sa v T come.. (dufam ze si to nejaky t-comista cita) clovek im neche nadavat obycajnym pesiakom ale ked chces aby ti spojili niekoho zodpovedneho tak povedia ze to nemozu. tak bohuzial vyzeru si to pesiaci.
 

Takýto problém mám aj ja, mne pre zmenu povedali, že kuriérska spoločnosť má na to 45 dní a ja vravím na čo mi je zriadený internet keď notebook ešte neprišiel. mesiac úplne zbytočne zaplatený.

 

napis staznost, posli ju uvidis co sa bude diat, je to sice ako v dobe kamennej, ale s tou havedou sa inak neda dohadovat
 

Objednal som si 3-ho, 7-ho mi prisla SMS-ka, ze 9-ho pride technik. 14-ho prisli montovat kabel a este ten vecer mi dorazila SMS-ka s pristupovymi udajmi. Dodam, ze ja som vobec nemal telefonny kabel. Modem som nemal, takze neviem odkedy funguje a ci vobec funguje, zatial som nemal moznost overit.
 

Má niekto skúsenosti koľko trvá zavedenie dsl od orangeu nie prechod od telekomu?
 

U mna to bolo na jesen roku 2012 8 tyzdnov, ale aj to po opakovanej navsteve v predajni Orange, kde mi boli vysvetlene niektore klauzuly v zmluve o tom, ze na to maju tusim 4 fakturacne obdobia!!!
Vraj keby som iba priamo prechadzal od ST k Orangeu, bolo by to plynule...
 

Ak trvalo bývate, alebo chatárčite napr. v obciach okolo Banskej Štiavnice, alebo niektorých jej okrajových častiach, kde ADSL technológia je nedostupná, tak je tu aj možnosť wireless pripojenia,.. napr. od RNDr. Pavel Smutný- AQUAFIND,..viac na 0911177203, alebo web. stránke: http://pavelsmutnyaquafind.webs.com/
 

no ale predtým ako mu zavoláte si pozrite diskusiu banska stiavnica a uvidite inu moznost pripojenia a hlavne tu chvalu
 

Katastrofa telefon mame pripojeny na zdruzovac a dslko nam nezapoja pretoze by pretazili siet a neviem kolko tisic ecok by museli investovat, v sucastnosti mam ponuku od miestneho poskytovatela na optiku tak snad sa to oplati ..... inac vybavoval som to na x krat retardi v tcome neboli schopny ani reagovat asi 10 krat som tam volal, operatori nevedia ani co poriadne robia technici a naopak proste bieda je to, organizacia na bode mrazu si z dedniny pre nas nezaujimavy a vacsina ludi na svk zije na dedine hallo, 3roky som sa s nimi natahoval este mi aj poslali udaje na prihlasenie a potom po tyzdnoch cakania som ja musel volat ze co je s tym inac by som cakal asi do teraz proste demencia KATASTROFA JEDEN VELKY TUENL JE TCOM
 

Na ba-devin som cez net objednal dsl od t-comu cez web. Tel linka uz bola zriadena davnejsie. Za dva dni prisla zmluva (s obalkou a adresou v KE) a za dalsie tri dni kurier. No issues. Mozno iba stastie.
 

Bývam na dedine a net som riešil cez www.porovnat.sk , na základe ich ponuky som vyberal s presnou dostupnosťou v mojej obci. Po telefonickom dohovore mi bol net zapojeny do dvoch dní. Sám som bol prekvapený. :)
 

porovnat.sk radsej nie ... ak chcete skutocne vyhodny net pouzite google. Na porovnat.sk su len provideri ktori si zaplatia reklamu, cize zdaleka nie vsetci ktori su v danom mieste dostupni.
 

byvam na okraji mesta a mne prisli zapojit po par mesiacoch kedze museli natiahnut dalsi kabel (cca 200-250m). Zaciatkom februara podpisana zmluva a kabel prisli poriesit v koncom septembra Tkom rulezzz :D ps: cela ta parada trvala do pol hodinky
 

Optika u nás nie je, cez DSL sa nedá poskytnúť služba, telekomunisti mi oznámili, že káble už nestačia, lebo už štyria (!) z bytovky sú pripojení, od Orange-u ten shit s FUP 12 GB nemôžem ani cítiť. Tak kurva, aký net si mám dať?
 

Doplním, že mám na výber: žiadny alebo na hovno. Veď ako ináč by to mohlo byť v tretej najväčšej slovenskej dedi.. pardon meste Prešove 200 m od centra? Pýtam sa teda, ktorý z tých na hovno netov je najlepší?
 

Bohuzial som sa ulakomil na zlavu 10 EUR za objednanie cez internet a teraz som bez neho :-/ Kedze mi koncila viazanost na Turbo3, objednal som Turbo4. Turbo3 mi hned bez mojho vedomia zrusili. Nove prihlasovacie udaje som dostal po tyzdni, ked som ja volal na technicku podporu a snazil sa zistit preco sa nemozem pripojit na net. Ten "mily" pracovnik mi este povedal, ze aj ked mi povie udaje, aj tak sa nebudem vediet pripojit, lebo moj modem, ktorym som sa pripajal doteraz, nepodporuje Turbo4. S tym netom som si samozrejme objednaval aj novy router, predpokladam, ze ten dostanem asi za 3 mesiace. Na zbytocnej linke mi samozrejme nevedeli nic povedat ani ponuknut nejaku alternativu a v t-centre sa na mna len skrerila, ze som sa nemal ulakomit na 10 EUR a objednat to priamo na pobocke...fakt pomoc. Cize mam povodnu sluzbu deaktivovanu, aktivovanu novu, ktoru ale nemozem vyuzivat, ale za ktoru samozrejme musim platit...fakt si tu s nami mozu robit co chcu :-/
 

ostava mi len jedine a to kupit novy router a ten co mi prinesie kurier rozbijem kladivom - kedze samozrejme nie je mozne nic zrusit, ani odmietnut prijat, ani NIC..ziadne prava, za to milion povinnosti
 

ides na to velmi zle, nic nekupuj a volaj im tam kazdy den, mne takto nevedeli dlho dorucit telefon, vyhovarali sa ze to bude o x dni a tak podobne, raz uz som sa nasral poriadne a som im zdvihol mandle, ze co to tam maju za bordel a nepreslo ani 24 hodin a uz som to mal doma, ked na nich pojdes zostra tak aj nieco vybavis, ale na tvojom mieste by som nic nekupoval, by som napisal staznost a ziadal vratenie penazi. Budes bez netu sice, ale bez zbytocnych nakladov.
A volaj im tam casto, nie vsetci su taky prispaty, obcas sa tam da natrafit aj na niekoho ochotneho, schopneho nieco vybavit.
 

Len pre info. Objednane 10.06. 23.06. mi az po mojom otravovani poslali zmluvy na podpis. Dnes som opat volal na zbytocnu linku a povedali mi, ze moje zmluvy, ktore som odoslal pred 2 tyzdnami nedostali a ze som to nemal poslat do Ziliny ale do Kosic. Na moju otazku, preco potom k zmluvam davaju navratnu obalku so zlou adresou som sa dockal ticha. Na jeden router cakam mesiac. Je toto normalne???

ZAVER:
Nic si v T-Come neobjednavajte cez internet ani telefon!!! Jedina moznost je T-Centrum.
 

A ktoré T-Centrum to stále myslia? veď už som bol asi v 50-tich a ani v jednom tie p-ženy nevedia čo vlastne predávajú a informačný systém čo používajú to boli vyhodené peniaze (však to nevedia používať), tak zavolajú o pomoc cez telefón, ale asi niekde do blázinca a nie kompetentným....
 

Dnes som bol opat v T-centre, nastastie tam bola ochotna pani, ktora sa mi snazila pomoct a zistila, ze objednavka na ten router je evidovana len ako predbezna - cize este ani nebezi!!! Sama nechapala, preco od 10.06. neboli schopni ani len spustit tu objednavku!!! Hlavne ze drahsiu sluzbu mi aktivovali pomaly na druhy den a toto sa ani nerozbehlo!!! este mi povedala, ze udajne ma trvat dorucenie kurierom 10 dni, ale zo skusenosti vie, ze tomu tak nie je a trva to o dost dlhsie. Odporucila mi, aby som v t-come uz nic neobjednaval cez net, ale priamo na pobocke a nech napisem reklamaciu, aby mi bola vratena aspon alikvotna ciastka za dobu, kedy som sluzbu nemohol vyuzivat. Ale ked som sa jej opytal, aka je podla nej sanca, ze mi nejake peniaze vratia, tak sa len pousmiala...Snazil som sa zavolat na zbytocnu linku, kym som bol nastartovany, ale bohuzial cez vikend tam nie su. V pondelok si to nejaky chudak zlizne..len ci to pomoze...
 

peniaze ti vrátia už na jednoducho formulovanú žiadosť, na to tam je zamestnaných 1.000.000 fakturantiek, ale internet ako keby ani neposkytovali, alebo od nich odišli všetci technický pracovníci, no a reklamné oddelenie asi tiež sídli niekde mimo hlavný stan, lebo čo všetko ponúkajú a reklamujú NÁM NIKTO NEMÔŽE DAŤ!
 

Panove cely T - COM stoji za rit zavadzaju nevedia a
a rit palovu im zalezi na zakaznikoch
pracovnici maju zavedeny novy kvalifikacny titul
T I K R
technicky
inpotentny
katolicky
ritolez
 

úplne súhlasim !
 

ahojte chcela by som tiež troškou prispieť do mlyna, od T-comu máme roky net (Turbo 2) a teraz som si dala aj Magio TV a všetko klaplo super , aj HW sme dostali rýchlo a do 2 týždnov všetko frčalo a frčí :-) možno som mala jednoducho šťasie :-)
 

to nebolo šťastie, ale smola. Ešte si to iba užiješ!
 

'
 

Ja som si objednal od t-comu cez web magio internet s notebookom. Magio internet mi dodali po 60 volaniach na ich zazracnu infolinku presne po 3 mesiacoch(malo sa tak stat max do mesiaca)a objednany notebook mi nedodali dodnes a to ubehli 4 mesiace od mojej objednavky a nemam ani tusenia kedy sa tak stanene. Na infolinku volam 90krat do mesiaca a verte, ze neprehanam-mam vypisy na fakture vsetkych volani, budem vas slavnostne informovat,kedy dostanem svoju objednavku. Neviete mi nahodou niekto poradit ci je mozne nejakym sposobom podat reklamaciu v t-come za natahovanie oneskorene dodanie objednavka, ktore sa taha oz 2 rocne obdobia a ja stale nemam co som si objednal. Nie je mozen ziadat nejaku kompnezaciu? Poradte prosim.
Moje poucenie do buducna NIKDY VIAC T-COM a akonahle mi skonci viazanost internetu po 24 mesiacoch rusim pevnu linku s internetom a prejdem k alternatinemu poskytovatelovi!!!!!!
 

ja na tvojom mieste by som podal pisomnu ziadost o zrusenie objednavky nakolko zo strany t-com-u neboli dodrzane zavazky (do 30dni,...). By som im to pekne naformuloval a napisal ze nemam zaujem o ntb za podmienok ktore nastali. Uz len to ze ntb za tie 4 mesiace moralne zastaral. To by ma najviac sralo, kupim a dodaju o pol roka? To kde sme. Cize nic ine ako zrusenie objednavky by u mna neprichadzalo do uvahy.
A nakoniec by som v liste pritvrdil, ze mi tym vznikla skoda, bla, bla, bla, nejaky pokec okolo toho a fajront, je po objednavke. A uplne nakoniec, ze si stratil doveru k firme, ktora sa takto sprava a nevie dodrzat terminy. Napis este ze odskodnenie neziadas, ze odskodnenim ti bude zrusenie objednavky.
Predpokladam ale, ze sa ti za ten cas snazili podat nejake vysvetlenie preco ho nedodali.
 

Sami od seba mi oni ani raz nevolali. Vdaka za radu napisem im riadnu staznost,dam tam nieco, ze im uz neverim a ze chcem ospravedlenenie za ich neschopnost a skody co mi napachali.....bol by som si ten notebook davno inde obstaral,ale drzia ma v šachu normalne, kedze oni ho dodaju tvrdia, len kedy.Nemohol by som napriklad ziadat aspon o nejaky dobropis na ich sluzby pri odskodneni? Rroztrhal by som ich tam inac jak hadov, fakt toto je uzmoc a ked sa clovek slusne opyta, co to ma znamenat este ho aj ignoruju na infolinke, hotova psychytria!!!!
 

no pravaze objednavku mi zrusit t-com nechce dovolit, ked mam vraj podpisanu kupnu zluvu na notebook.dodnes ho nemam a to uz idu Vianoce a objednavku som zadal v auguste. Vyvolavam im na ich zazracnu infolinku skoro kazdy den, ze co to ma znamenat Podivuhodne je ze kazdy den mi tvrdia nadani opratori call centra uplne nieco ine...jeden den vraj oni ani len nemaju moju objednavku, druhy den ze ju uz zrusili, treti den, ze mi notebook uz davno dorucili, vcera ze ho uz dali kurierovi (pritom predtym tvrdili ze ho uz mam doruceny) a dneska slecna v call centre ma normalne vypla ked som sa spytal preco nemam notebook od augusta a jak to ze ubehli 4 mesiace a nic, takze ma zrusila a cele dobeda nedvihali moje hovory,az poobede sa podarilo spojenie a zase nova info vraj to musim volat rano,lebo dotycna osoba co robi objednavky tam uz nie je.
 

clovece ty mas vydrz, ja by som na 30-den zavolal kde je tovar a nabrizgal im do ***. Na 31-vy den by som mal napisany list, kde rusim zmluvy z dovodu jednostranneho porusenia dohodnutych podmienok. Nicoho sa netreba bat, kazda zmluva sa da vypovedat, zrusit, len sa netreba nechat zastrasovat nejakymi buzerantami na druhom konci telefonu.
Pozri si na nete ake su rozdiely vo vypovedani zmluvy a pri zruseni zmluvy. To lahko najdes a podla toho sa zariad.
Na odskodnenie by som sa vykaslal, ale by som im tam pripisal, ze som im ako firme doveroval pri objednavani ntb, ale ze teraz si o ich serioznosti myslim svoje.
Mas od nich aj net?
 

Ano aj net som si objednal od t-comu, samoinstalacny balicek mi poslali po troch mesiacoch od objednavky ako by sa nic nestalo, pritom stary net som mal davno odhlaseny, kedze t-com mi to mal zriadit za mesiac a 2 mesiace som bol bez netu, co bola katastrofa....notebook vyckavam uz 4.mesiac.... dneska ma ubezpecovali na ich vadnej linke dovery v call centre ze sa nemusim obavat vraj do troch dni mi notebook dorucia, to som fakt zvedavy....zistil som ze od zmluvy mozem odstupit do 7 dni od dorucenia tovaru, dobre to ma t-com premyslene......ked len vidim ich stupidnu reklamu mam chut telku vyhodiť von oknom.... trpezlivost moja je uz fakt na konci...
 

no tak odstup od zmluvy, hned ako ti ho dorucia, odstupit od zmluvy mozes aj pred dodanim, zvlast ked sa zaviazali ho dodat do 30 dni.
 

V PN spustili na viac sídliskách optiku t-com,napr.Optik2-20Mbits/1Mbits neobmedzený dátovo/časovo net. Router Belkin za 19,90 eur.-3 mes. 1€ a potom 21 mes. 19,90€,k tomu povinne na tri mesiace ESET antivírus za 0€, od 4.mes. 2,49€.Antivírus sa dá zrušiť po 3-och mes.Ďalej je podmienka elektronickej faktúry.Ak nechceš zadarmo do mailu,tak odpis poštou stojí mes.0,71€. Navyše je znova možnosť zobrať si aj PC, no tam sú iné ceny.Taktiež kliet,ktorý má dieťa do 30 mesiacov má ďalšiu špéci zľavu-stačí sa preukázať rodným listom dieťaťa pri objednávaní na t-centre.
Tiež je možná na optike aj pevná linka s paušálmi dľa potrieb klienta a je možné aj Magio Optik varianty ako na metalike-Start/Klasik/Komplet s prenájmom magioboxov za 1,95€ mes. Výhoda prenájmu - pokazí sa, tak ho vymenia v rámci prenájmu. Prvý je s nahrávaním, ďalšie bez nahrávania a na optike je možné až na 4 TV samostatne, na metalike len 2 ks mag.boxov.
 

clovece, pises ako reklamny agent, akeby si bol rovno z t-comu (o com nepochybujem)
 

"Antivírus sa dá zrušiť po 3-och mes."

Eset av si aktivujes AZ PRVYM pouzitim serioveho cisla, takze ak si ho nepouzil(napr.ako ja nesuhlasis s instalacnymi lic.podmienkami Esetu!!!) tak chod na http://www.t-com.sk/security/deaktivacia/ , prihlas sa a deaktivuj eset av sluzbu.
 


Nedávno som si cez net našiel cenovo výhodné DSL pripojenie k internetu cez alternatívneho operátora SWAN...Poslal som objednávku,zmluvy atd.V spoločnosti SWAN prebehlo všetko v pohode...Nakoľko však nemajú vlastnú sieť a využívajú DSL prípojky T-Comu moja objednávka bola stopnutá a následne aj zamietnutá práve v monopole nazývanom T-Com....Napriek tomu že sa naše mesto Handlová nachádza v zozname miest kde je dostupné DSL pripojenie na internet a taktiež bola dostupnosť overená podľa adresy žiadosť mi bola zamietnutá T-Comom nakoľko v našom bytovom dome nie sú voľné porty na dalšie DSL pripojenia a musel by byť vybudovaný nový DS LAN,ktorý však asi tak skoro nebude....Alebo je to preto,že som si neobjednal internet od T-Comu za 600 Sk namiesto toho aby som mal internet cez SWAN za 360 Sk????A to s rovnakou rýchlosťou....Podľa mňa je to špinavá konkurencia a aj ked akože už nieje T-Com monopol stále sa tak správa.....Žiadna ochota k zákazníkom.....Ale aj negatívna reklama je reklama.....
 

keby si vedel čo je všetko na pozadí zapájania tak by si toľko nebrebtal aj keby to malo byť v T-Come tak by sa ti internet nedal zapojiť nakoľko celá Handlová je plná.
 

Odkiaľ vieš že je celá Handlová plná? Ak je to pravda tak môžu zatvoriť aj predajňu T-Comu na námestí lebo je tam úplne zbytočná.....Ponúknu Ti akcie na všetko a potom Ti to zamietnu...Rýchly obchod...
 

Obhajujete tu T-Com,prečo?Tak to je teda fakt veľa zapájania:dva káble v IRS,dva káble v byte a dva káble v ústredni.To technik urobil za chvíľu ale administratívnym pracovníkom to trvá!!!Tri týždne mám doma prípojku,dva týždne mám doma router,týždeň mám doma zmluvy a ten skurvený internet stále nejde.Stále sa vyhovára T-Com na poruchy,potom zas chyby v systéme,potom zas na technika,že to špatne zapojil,potom že ten kto to má na starosti nie je momentálne v práci a stále si nájdu nejakú výhovorku.Toto je služba obyvateľstvu?Toto je tá nová postkomunistická doba?A potom,že sme na X-tom mieste vo svete vo využívaní internetu!!!
 

Tu nikto neobhajuje T-COM ale vyjadruje svoju spokojnost alebo nespokojnost.A ja s T-COM-om som spokojny<zatial> uz tri roky a ked som mal problemy vsetko sa riesio promptne.Zalezi na komunikacii ako to tu uz bolo pisane.
 

pozri sa na to inac, ja ked mi nieco neslo uz po x-ty raz a zacalo mi to liezt na nervy, som im pekne vynadal ,a cuduj sa svete vsetko hned islo. S nimi musis vediet jednat.
Tiez mi raz nevedeli dorucit iste zariadenie, tvrdili mi ze to bude najskor za 3-4 dmi, som im povedal ze ak to nebudem mat do 24 hodin doma, ze rusim aj tu objednanu sluzbu a aj DSL, a co z toho bolo? Nepreslo ani 24 hodin a mal som to doma! Naraz vsetko ide ked sa nenechas tahat za nos.
Takze pevne nervy.
 

pozri fesak, kebz si mi vznadal poslal by som Ta do pi...
 

to ako myslis , ze robis na t-com hotline? A preco by som ti nevynadal? Uz som to urobil par krat, kedze ma obcas naserie cely t-com aj s jeho pristupom, tebe (ako pripadnemu zamstnancovi) nedovoluje zamestnavatel nadavat zakaznikom.
 

no zial na ich hotline nerobim, a Tebe kto dovoluje nadavat pracovnikovi ktory za to nemoze? nezastavam sa ich ale ten hnev si odnesie vzdy len niekto kto zato nemoze takze ty si ulavis a zbytocne sa namahas...
 

no ako pisem vyssie, zatial to pomohlo, takze nenamaham sa zbytocne.
Pracovnik za to mozno nemoze, ja nadavam vseobecne na firmu a tu tvoria ludia, cize ako si nastavia system tak bude alebo nebude fungovat a vzdy ma pobavi ked mi povedia ze sa to bude mozno nahravat. Z toho mam najvacsiu radost, nech si vypocuju co vsetko dokazu zamestnanci zmrvit. Inac povedane, vzdy ked som sa musel uchylit k zvysovaniu hlasu, vzdy to bolo opravnene, co mi dali aj ti ludia za pravdu.
 

Tak ty si potom dusevny mrzak,ked mas potrebu nadavat niekomu kto zato nemoze...ale jedno je pravda,ze pod tlakom ludia konaju inak a nevyhovaraju sa a snazia sa riesit...
 

ty si ten posledny co ma bude poucovat o dusevnom zdravi, co je na tom divne ked zdvihnem hlas na niekoho, ked mi nasluboval veci co nesplnil! A samozrejme kapnem na niekoho ineho, ale ked niekto odflakne robotu nech si to odseru dalsi, nech vedia ze su tam ako celok a vytvaraju obraz o firme, cize ked jeden nieco poserie robi to zly obraz o firme a to uz je problem celej firmy. Flakacov a slubotechnu nemienim podporovat!
 

neviem o com tocis, raz ked nie je priestor na tvoje DSL tak sa t-com kvoli tebe nerozkraja. Rozhodne si nemyslim ze je to o konkurencnom boji, lebo aj ked si das xy alternativca, aj tak t-com na tom zaraba, sice menej ale zaraba. Skor si odpovedz na otazku kde si bol doteraz, ked si sa spamatal az ked sa to uz neda.
A ten tvoj swan za 360,- ma viacero obmedzeni, na rozdiel od t-comu za 600,- kde nie je nic obmedzovane. To ze ti niekto da za -+ 50% cenu to iste znamena ze je tam nejaky LIMIT, a teda FUP. Takze aby sa ti "vyhodny" nakup nepredrazil, minimalne tym, ze budes nadavat na rychlost ked prekrocis denny limit. A to pri zaviazani sa na 2 roky budes nadavat, to mi ver.
 

Ja o ničom netočím..len poukazujem na "ochotu"T-Comu a správanie k potencionálnym zákazníkom.....Inak ja sa vôbec nemusím pýtať kde som bol doteraz lebo ak sa niekto ako ja presťahujem s mojou rodinou do iného mesta tak som ten DSL internet asi mať nemohol :-)
Dalej píšeš o obmedzeniach SWANU ale vidím že o spoločnosti SWAN asi nič nevieš...Inak by si vedel,že od 1.4.2009 neuplatňujú FUP,rýchlosť je rovnaká ako Turbo 2(T-Com) a tiež to,že viazanosť je u nich 18 mesiacov a nie 24 ako je to v T-Come....Takže aké výhody má T-Com???? Ja nevidím žiadne :-)
 

Opravím preklepy

Prosímťa napíš mi aký program u T-Com za 600 myslíš, lebo Turbo 2 o ktorom píšeš stojí priemerne 480Sk na mesiac, tak neviem.

A nemá tam SWAN náhodou agregáciu?
Musíš si uvedomiť jedno. Ak chceš DSL, musí to vždy ísť cez T-COM. Ako môže alternetívny operátor, v tomto prípade SWAN, mať nižšiu cenu ako T-COM, keď musí platiť T-Comu a ešte mať aj vlastný zisk? Podľa mojich skúseností ak Ti dá alternatívec nižšiu cenu, vždy je ze tým buď FUP alebo brutal agregácia alebo nejaký iný podvod. Skrátka alternatívec z princípu nemôže byť lacnejší ako T-COM, pretože si to finančne nemôže dovoliť.
 

Turbo 2 Solo bez pevnej linky......19,95 € (601,00 Sk).....A neviem prečo by mal byť za nižšou cenou vždy podvod....Je to len konkurencia...Ako všade vo svete...Ale T-Com stále rozhoduje o tom čo schváli a čo zamietne.čistý monopol....A ked vidím teraz tie reklamy na Magio....Rýchly internet atd. tak vypínam telku....Snívajte s T-Comom :-)
 

Prosímťa napíš mi aký program u T-Com za 600 myslíš, lebo Turbo 2 o ktorom píšeš stojí priemerne 480Sk na mesiac, tak neviem.

A nemá tam SWAN náhodou agregáciu?
Musíš si uvedomiť jedno. Keďže ak chceš DSL, musí to vždy ísť cez T-COM. AKo môže alternetívec mať nižšiu cenu ako T-COM, keď musíš platiť T-Comu a ešte mať aj vlastný zisk? Podľa mojich skúseností ak Ti dá alternatívec nižšiu cenu, vždy je ze tým buď FUP alebo brutal agregácia. Skrátka alternatívec z princípu nemôže byť lacnejší ako T-COM, pretože si to finančne nemôže dovoliť.
 

A mimochodom Turbo 2 má agregáciu tiež- 1:55 a Swan má 1:40 ,Tiež sa mi zdá tá ponuka od Swanu ovela lepšia ako od T-comu.
 

ibaze T-Com agregaciu neuplatnuje...
 

A Swan ju uplatňuje? Asi nie . A ak by aj áno ,ked mám hlboko do vrecka ,tak je rozdiel dať za rovnaký program 20€ u T-comu a 12€ u Swanu.
 

Teda aby sme boli úplne presní:

Magio Turbo 2: Premerná cena za 1 mesiac je: 476,9625Sk, čo je: 15,832€
Viazanosť 24 mesiacov
 

T2+ co mam aj ja ..teraz sa to vola T2 solo..bez pevnej linky stoji 19,95€..viazanost 18 mes.teraz 24
T2 s pevnou linkou za 17,95€
 

preco sa tu kurva vsetci ohanate cenou turbo2, teda s hlasovym programom ked to vacsina nema?

A druha podstatna vec je ze vsetci nadavate na SWAN a primarne na alterantivcov, nie vsetci potrebuju zalohovat internet, su ludia (ano SU, je to pre niektorych nepochopitelne, ale SU) ktori potrebuju stahovat postu, pozriet si nejake stranky, obcas mozno nejaky stream a maju traffic mensi nez 5-10GB mesacne. Pre tych je ponuka od SWANU ako stvorena. Takyto ludia vam kaslu na agregaciu. Su radi ze nemusia mat wifi od nejakej miestnej garazovej firmy ale stabilne DSL aj ked s mensimi obmedzeniami.
 

" ale stabilne DSL aj ked s mensimi obmedzeniami "
A práve tú stabilnú DSL linku pre SWAN ale aj pre ostatných alternatívcov zabezpečuje T-Com . Keď budeš mať poruchu tak či tak príde k tebe technik od T-Comu a nie od SWAN-u.
 

to mi je akurat suma fuk, kto pride, je dolezite ze to nezaplatim ja, lebo je porucha mimo mna a swanu dam podstatne menej ako t-comu.
 

tak po dlhej dobe coskoro spustim www.it-com.sk
zatial je na www.it-com.sk uvedena len webvizitka
testovacia prevadzka je na http://it-com.meu.zoznam.sk
uz to len doplnit a prehodit na domenu

  Staršie komentáre