neprihlásený Nedeľa, 28. apríla 2024, dnes má meniny Jarmila
Skylink zdražuje

DSL.sk, 3.9.2013


Najväčšia slovenskočeská satelitná televízna platforma Skylink s účinnosťou od 1. októbra zdraží populárny balík Kombi, najlacnejší komplexný balíček v ponuke obsahujúci aj HD programy.

Aktuálne cena za tento balíček je 14.8 eur, od októbra to bude 15.5 eur, teda o 4.7% viac.

Skylink v oznámení zdraženia zvýšenie ceny zdôvodňuje rozšírením ponuky balíka v posledných mesiacoch o stanice Film Europe Channel HD, Kino CS, Slovak Sport, Doku CS, Crime & Investigation, Minimax, Nickelodeon, Muzika CS, MTV Rocks, MTV Dance, VH 1 a VH 1 Classic. Balíček obsahuje v súčasnosti 54 kanálov.

Zdražuje sa aj balíček CS TV obsahujúci Kino CS, Muzika CS, Doku CS a samostatný kanál Film Europe Channel HD.

Skylink k zdraženiu pristupuje krátko potom, ako začal v druhej polovici augusta aplikovať na svojich kartách nastavenia technológie SurfLock, ktoré výrazne obmedzili zdieľanie Skylink Irdeto a ICE kariet medzi viacerými prijímačmi. Detailne sme o tom informovali v tomto a tomto článku.

V niektorých fázach po spustení opatrenia podľa dostupných informácií povoľoval Skylink na kartách dekódovanie iba dvoch kanálov naraz, čo zabraňovalo nielen zdieľaniu jednej karty na viac ako dvoch prijímačoch v domácnosti ale aj využívaniu pokročilejších funkcií prijímačov vyššej triedy podporujúcich nahrávanie naraz z viacerých kanálov a/alebo obraz v obraze.

Množstvo zákazníkov sa sťažovalo tiež na zablokovanie ich karty v dôsledku nastavení SurfLock aj pri rýchlejšom prepínaní, časti zákazníkov úplne vypadli viaceré zaplatené programy.

Po intenzívnej kritike Skylink takéto prísne nastavenia SurfLock podľa nášho testu aj informácií z viacerých odborných fór na konci uplynulého týždňa zatiaľ prestal aplikovať. Oficiálne spoločnosť aplikované nastavenia a ďalšie zámery s týmito nastaveniami tradične odmieta konkretizovať.


      Zdieľaj na Twitteri



Najnovšie články:

Po rokoch vypustené nové navigačné Galileo satelity, SpaceX na to obetovala raketu
Operačný systém Proxmox pre virtualizáciu vydaný v novej verzii 8.2
České železnice idú testovať WiFi vo vlakoch cez satelitný Starlink
V bezplatnom DVB-T bude počas MS v hokeji aj Joj Šport
NASA komunikovala laserom na stovky miliónov km rýchlosťou 25 Mbps
Let vesmírneho Boeingu by sa už mal uskutočniť, o menej ako dva týždne
Vydané Ubuntu 24.04 s dlhou podporou
Uvedený notebook používajúci nový formát menších pamäťových modulov CAMM2
Nová verzia Windows 11 bude vyžadovať CPU s podporou ďalších inštrukcií, nepobeží na starších CPU
Google opäť odložil vypnutie cookies tretích strán v Chrome


Diskusia:
                               
 

posielam kvety
Odpovedať Známka: 0.0 Hodnotiť:
 

Radsej posli veniec.
Odpovedať Známka: 5.7 Hodnotiť:
 

kakaovy
Odpovedať Známka: 1.1 Hodnotiť:
 

Kakaové venčeky z Jednoty za 33 centov, mňam!
Odpovedať Známka: 2.5 Hodnotiť:
 

také lúbi Jaro Slávik
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

preco nenapisu ze predtym par kanalov zas ubrali (AXN Crime, Scifi, Spectrum SD, EroXX HD, MTV HD, ...
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

No comment
Odpovedať Známka: -2.5 Hodnotiť:
 

Absolutny súhlas,Skylink je naj,pokial nekupite dekoder za 30€ ale trošku investujete nie je problém.
Odpovedať Známka: -3.1 Hodnotiť:
 

rusaci su naj mas kopec HD programov, aj p-cko ide v HD a to vsetko za 5eur
Odpovedať Známka: 6.7 Hodnotiť:
 

Suhlas, takuto investiciu schvalujem. A hlavne, pocas toho testu surflocku sme sa mohli presvedcit ze rusaci su stale minimalne o krok vpred kedze im to fachalo v podstate bez zmeny.
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

to bude asi tym, ze rusaci maju nakupeny 1 dekoder+kartu per kanal, takze k ziadnemu prepinaniu kanalov na ich strane nedochadza... pri tom pocte uzivatelov, ktori im platia 5e/mesacne je to smiesna investicia
Odpovedať Známka: 7.5 Hodnotiť:
 

link?
Odpovedať Známka: 7.1 Hodnotiť:
 

Nejaky odkaz? Ako zlozite je to rozbehnut? A ake stabilne?
Odpovedať Známka: -2.0 Hodnotiť:
 

Vy dvaja hore ste divny, ked neviete pouzivat internet:
http://bit.ly/YZwNW4
Odpovedať Známka: 7.8 Hodnotiť:
 

Kua, aj ja som divny, ked neviem spravne napisat slovo "divni".
Odpovedať Známka: 8.0 Hodnotiť:
 

http://cardshara.tv/
mam to dva tyzdne a ide mi to stabilnejsie ako z origos karty. nahodit to nieje problem, len to musi podporovat prijimac.
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

tak tento server klakol na kolena ked skylink spustil surflock. z premiovych programoch, ktore boli pod surflockom sli tak max 5-6 a aj to na striedacku. na stranke mali oznam ze to poriesia do 6dni ale nestalo sa. pomohlo im iba to ze sa vypol surflock.
Odpovedať Hodnotiť:
 

a ktore surflock zvladli v pohode? dik..
Odpovedať Hodnotiť:
 

v pohode nesiel ani jeden program z platenej ponuky pretoze to kedy-tedy vypadavalo. ale pokial mozem spomenut tak najmenej vypadkov som zaregistroval pri sport1, HBO HD, NatGeoWild, FishingHunting, JimJam, ... zaznamenal som niekolkohodinovu funkcnost eurosport2 HD alebo kinoCS ale to potom nesiel HBO HD
Odpovedať Hodnotiť:
 

a bude aj info, ze ktore su dobre? dik..
Odpovedať Hodnotiť:
 

???
Odpovedať Hodnotiť:
 

No minimalne jeden slapal uplne bez problemov. Za cely den ked surflock spustili som zaznamenal asi 3 vypadky v trvani do 1 sekundy co je pre mna v norme. Slapali HBOcka, HDcka bez problemov.
Odpovedať Hodnotiť:
 

a bude aj info, ze ktore su dobre? dik..
Odpovedať Hodnotiť:
 

Takze odkaz uz davat neetreba kedze ako vidim uz to tu kolega zavesil. Princip je jednoduchy: potrebujes prijimac ktory mozes pripojit na net (idealne cez LAN) a v nom nahraty konkretny sw s podporou cardsharingu. Na niektorom zo servrov ktory najdes cez google si vytvoris konto a dalsi postup sa dozvies uz na danom konkretnom servery. Inac ta cardshara nie je zla no su aj lepsie. Cena je cca 5USD/mes co je podla mojho nazoru adekvatna cena za rozsah kanalov a ich "plodny" obsah ktore bezny clovek z toho mnozstva ponukanych skutocne pozera.
Odpovedať Známka: 3.3 Hodnotiť:
 

A este musim dodat ze skutocne je pozeranie tymto sposobom velakrat pohodlnejsie a spolahlivejsie ako s origos kartou. Pri predplatenej ponuke na karte som velakrat musel zapasit s hlaskou zakodovany program aj napriek tomu ze karta bola zalozena v certifikovanom prijimaci alebo bol pouzity certifikovany irdeto modul. V ramci vyskumu som samozrejme cekol aj sharing a po najdeni toho "praveho" spolahliveho serveru som bol skutocne prekvapeny pretoze prepinanie programov sa konecne zaobislo bez tej hlasky "zakodovany program" co je skurocny paradox. Takze skylink by namiesto sprostosti, zvysovania cien a odrbavania zakaznikov mal konecne zapracovat na spolahlivosti kariet a celeho systemu. Namiesto toho sa z ich strany zakaznici vacsinou dockaju odpovede v duchu ze nemaju certifikovany prijimac, maju zle nastavenu parabolu a pod.
Odpovedať Známka: 3.3 Hodnotiť:
 

www.carshare.cc
Potrebna registracia, meno a heslo, ktore neskor pouzijes v nastaveniach, predplatis si kredit, ziadna panika, ruske banky su urcite bezpecnejsie ako u amikov, vyberies si sky...k na obdobie ake chces a zaplatis z kreditu. Najlepsie su linuxove masiny, trvale pripojenie na net, osobne to robim na ipboxoch, upravis configy v oscam, ale to je zase o inom, pokial sa nechytas, obrat sa na kamosa, co ti to spravi. V pohode to zvladaju napr. Cryptoboxy, tam je uplne laicke nastavenie. Stoji to za to, ved si porovnaj ich mesacny poplatok za full ponuku oproti rusakom. Vela stastia.
Odpovedať Známka: 3.3 Hodnotiť:
 

Naj je mať dvb t prijímač a dvb t antenu a mesačné platby mám 0 €. Ak veľmi potrebujem tv tak ju mám, ale načo platiť za odpad ? Keď chcem pozerať film posledná vec čo urobím je pustím si TV .. A platiť si za pozeranie reklamy alebo za furt točiace sa filmy dookola na hbo nebudem...Ale tak koľko ľudí toľko chutí, mnohí sa pozerajú a dokonca si ešte zaplatia za tie sračky. Musel by som sa fakt veľmi ale veľmi nudiť ( asi priviazaný byť na lôžko), aby som sa k niečomu takému odhodlal...
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

zachvilku podrazia aj dozivotne bezplatny "balicek"
Odpovedať Známka: 4.0 Hodnotiť:
 

nuz, kseftiky nejdu ako maju, pani zo skylinku nie su do tyzdna milionari, ako si to predstavovali, takze zdvyhame ceny, drzte si klobuky, bude poriadne fukat....
Odpovedať Známka: 2.6 Hodnotiť:
 

Co to meles? Pozri sa o kolko programov sa rozsirila ponuka a o kolko vzrastla cena.
Odpovedať Známka: -6.5 Hodnotiť:
 

A kto ich o to prosil alebo žiadal???
Odpovedať Známka: 7.5 Hodnotiť:
 

kolko programov dokazes pozerat naraz? kopec ludi si to kupil prave preto, ze za povodnu cenu im programy stacili. teraz to je na urovni orange/t-com/upc - milion programov, jedna vacsia hovadina jak druha a vsetci aj stoja rovnako.
Odpovedať Známka: 7.6 Hodnotiť:
 

presne, ak chceli pridat do ponuky nove programy, nech sa paci, nech si vytvoria dalsi balicek, ale nech nezvysuju cenu ineho balicka, pripadne nech existuje popri rozsirenom balicku aj povodny balicek, pripajam sa ku kolegom nado mnou, kto sa ich o to prosil ?
Odpovedať Známka: 7.5 Hodnotiť:
 

Naozaj potrebuješ vidieť rozmnožovanie sa patagonských tučniakov? To mi je taká ponuka......
Odpovedať Známka: 7.5 Hodnotiť:
 

prepac, to rozmnozovanie patagonskych tucniakov je 10x zaujimavejsie a uzitocnejsie ako ten zvysok sraciek.. ale tak tu stekam na zly strom kedze TV nepozeram 6 rokov lebo som alergicky na hlupost :)
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

Nech sa vykaslu na balicky, a stanovia cenu kazdeho programu v ponuke. A zakaznik by si len naklikal a mal presne tie programy, ktore pozera, nie dalsich xx navyse na ktore nikdy neprepol a len za nich zbytocne plati
Odpovedať Známka: 10.0 Hodnotiť:
 

No to by si im riadne d0j38a1 ich "biznis model", pokiaľ by nestanovili cenu minimálne 2€ mesačne za jeden program.
Odpovedať Známka: 7.1 Hodnotiť:
 

keby spoplatnili markizu joj wau dajto, to by bola len sranda :) do mesiaca tu mame 2 skrachovane firmy
Odpovedať Hodnotiť:
 

Skylink tu moznost vyskladania programov ma, ale cena balickov je prijatelna, nikto iny Ti neponukne tolko a v takej kvalite za taku cenu. Skus si porovnat vsetkych poskytovatelov a prides nato, ze Skylink je najlepsi. Mam Skylink a v druhom byte Antik box a neda sa to zrovnavat ani kvalitou a ani ponukou, Skylink vyhrava na plnej ciare. UPC som nechal uz davno pred rokmi, pri pohlade na ponuku Magia a jeho cien sa Ti otvoria oci, Digi je kvalitativne priserne. Taka je situacia na trhu.
Odpovedať Známka: 0.8 Hodnotiť:
 

Ja mam dvb-t a staci mi to. Aj tak su tam bud reprizy, alebo reality show. A to fakt nemusim.
Odpovedať Známka: 8.2 Hodnotiť:
 

Nechal si 5-15Mbit tv od UPC, lebo 1-5 Mbit od Skylinku je najlepsi. Gratulujem.
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

just info: skylink = J&T
Odpovedať Známka: 7.5 Hodnotiť:
 

Thank you, Captain Obvious!
Odpovedať Známka: 5.6 Hodnotiť:
 

Trosku si si pospal, ale uz sa mozes zobudit.
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

Tak ako som pisal davnejsie, odrbat a osklbat to je take slovenske. Ludia len dufam ze od nich tie dobierky s kartou vymena nepreberate! Vsetkym ktorym staci zakladna ponuka nechajte si stare cryptoworks karty. Skylink ma v sucasnej dobe v obehu este cca 400000 cw kariet s uhradenym servisnym poplatkom a tzn. ze ten system len tak neodpoja a zakladnu ponuku budu musiet drzat aj v tomto kodovacom systeme. A ak je vymena naozaj taka akutna ako to prezentuju tak vam tie karty vymenia aj zadarmo. Dovtedy sa musia zmierit s tym ze zakladnu ponuku bude pozerat mnozstvo ludi aj bez karty kedze vdaka niekomu svetlo sveta uzreli kluce a bez problemov funguju cez emu sw.
Odpovedať Známka: 7.5 Hodnotiť:
 

Pre abonentov Multi+Film Europe (pripadne aj) balika CS, ale skylink zlacnuje.
Teraz totiz staci objednat balik Multi a je tam uspora minimalne 4 eura, naviac pribudol Film Europe HD, co je najlepsi kanal s filmami na aspon nejakej kvalitativnej urovni.
Odpovedať Známka: -1.1 Hodnotiť:
 

No ty si to tym prispevkom zabil, podstata ti unika, ten povise co pisal ze nech spoplatnia respektive ocenia programi a nech si vyberu, to uz bolo mojich 6 ak sa nemilim, ale vela ludi si kupilo kartu kvoli bezplatnej ponuke, okaslali ich, ja uz skylink nemam tak nebudem nan ani nadavat aj tak to nema vyznam a nic sa nezmeni, keby nemaju kvalitnejsi signal tak by som odporucil digi, pomer cena a stanice, akurat kvalita je onicom, co pri dnesnych ledkach je dost podstane.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Zdražovanie nezmyslov na slovensku 4ever!
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

kto dnes pretiahne zuzanku na farme? bude uchylny jozko alebo neposedny farmar dezo?
Odpovedať Hodnotiť:
 

Moj tip: polovica stabu :-)
Odpovedať Hodnotiť:
 

uši bravčové, zuby makové
Odpovedať Známka: 3.3 Hodnotiť:
 

Zdražovanie je v dnešnej dobe-neprípustné-a tá cena už nieje najmenšia!!!Môžu tam byť stanice aké chcú...ich otrokom sa nestanem
Odpovedať Hodnotiť:
 

Presne tak, kapitalistov treba odrbávať!

Zdieľanie šifier je v dnešnej dobe jediný morálny spôsob využívania šifrovaných kanálov!
Odpovedať Hodnotiť:

Pridať komentár