neprihlásený Pondelok, 29. apríla 2024, dnes má meniny Lea
Mozilla chce zmenšiť JPEG-y, vydala enkóder efektívnejší o 10%


Diskusia k článku: Mozilla chce zmenšiť JPEG-y, vydala enkóder efektívnejší o 10%

Prispievajte do diskusií ako prihlásený užívateľ.

Komentár, na ktorý odpovedáte:
                               
 

Vymiesit, pomucit, zakryt a nechat kysnut V CHLADNICKE, alebo studenej miestnosti, najlepsie cez noc.
Na druhy den rano vybrat, nechat 1-2 hodiny oddychnut v kuchyni (uz netreba miesit).
Vyhrejem ruru na 250'C vyklopim cesto do janskej misy (osvedcila sa mi kvoli tvaru chleba) a dam piect.
Po 15 min. stiahnem teplotu na 200'C.
Upeceny by mal byt po cca 40-45 min.
Vyklopit na mriezku, potriet slanou vodou a nechat vychladnut.
Namiesto rury, sa moze piect v remoske (tej vacsej), usetri to trochu energie a vysledok je rovnaky.

K tomu zlemu vtipu, ze stary chlieb sa pridava na podporu kvasenia...
To je odrb pre neznalych!
Je to len a jedine, zlacnovanie vyroby, nic viac.
Dobry a pravy chlieb sa pecie bez pridavania stareho! Potvrdia stari majstri pekari.


Meno:


Titulok:


Text:


Prihláste sa a povoľte si emailové notifikácie na odpovede na Váš príspevok.

Overovací text:



Pre overenie, že komentár sa nepridáva automatizovanými prostriedkami, prosím prepíšte text, ktorý vidíte na obrázku. Písmená musíte zadávať rovnako ako na obrázku veľké. Pokiaľ text neviete prečítať, kliknite prosím na tlačidlo "Obnoviť obrázok". V texte sa používajú iba znaky "BCDJKMPRSVWXY1234589".