Mozilla chce zmenšiť JPEG-y, vydala enkóder efektívnejší o 10%
Diskusia k článku: Mozilla chce zmenšiť JPEG-y, vydala enkóder efektívnejší o 10%
Prispievajte do diskusií ako
prihlásený užívateľ.
Komentár, na ktorý odpovedáte:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: 10 percen
Od: kigy
|
Pridané:
2014-03-06 11:53:59
Vymiesit, pomucit, zakryt a nechat kysnut V CHLADNICKE, alebo studenej miestnosti, najlepsie cez noc.
Na druhy den rano vybrat, nechat 1-2 hodiny oddychnut v kuchyni (uz netreba miesit).
Vyhrejem ruru na 250'C vyklopim cesto do janskej misy (osvedcila sa mi kvoli tvaru chleba) a dam piect.
Po 15 min. stiahnem teplotu na 200'C.
Upeceny by mal byt po cca 40-45 min.
Vyklopit na mriezku, potriet slanou vodou a nechat vychladnut.
Namiesto rury, sa moze piect v remoske (tej vacsej), usetri to trochu energie a vysledok je rovnaky.
K tomu zlemu vtipu, ze stary chlieb sa pridava na podporu kvasenia...
To je odrb pre neznalych!
Je to len a jedine, zlacnovanie vyroby, nic viac.
Dobry a pravy chlieb sa pecie bez pridavania stareho! Potvrdia stari majstri pekari.
|